בחירת שם לתינוק

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוק
    עינת
    30/09/2009

הי,

אנו מתכוננים בעזרת השם לילד הראשון שלנו שעתיד להיוולד ב-17/12/09 (תאריך לידה משוער) מדובר בבן ואנו מתלבטים לגביי כמה שמות: 1. לי, 2. ליאו, 3. נועם. כשהמועדף ביותר עלינו הוא השם - לי.(אח"כ ליאו ולבסוף נועם). רצינו לדעת האם הוא מתאים או האחרים שרשמתי או משהו אחר שאתם חושבים לנכון. שם המשפחה יהיה בראל.

שמי עינת בראל (שם משפחה נעורים- כהן), תאריך לידה: 29.01.1979 ושם בעלי: ניר בראל, תאריך לידה:04.07.1978.

אודה לתשובתכם,

אלף תודות ושנה טובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עינת

ליאת יוגב
    30/09/2009

מבלי להתייחס כרגע לתאריך הלידה של התינוק , כאשר תאריך הלידה הינו מרכיב של 50% מערך המפה .
    השם לי , יותר מפה , שיש בה מספרים רגשיים נשיים , מדובר בבן , שאלה עד כמה יכול להתאים?
    לא ברור עד כמה נכון לבחור בשם שכבר 50%ממנו מקבל מספרים נשיים ,מעבר לכך ,קיימת בעיה תקשורתית המתקבלת מצירוף המספרים על פי השם לי
    השם ליאו מקבל מפה קרמטית , קרמה =תיקון מחיים קודמים וקשיים בחיים אלה בכל הנוגע בתקשורת,בעייתי , מצבים של עליונות או נחיתות ,קרבנות ותלות..
    נועם אפשרי , גם כי חייבת לראות מהו תאריך הלידה .
    אז , הכינו שמות נוספים והיו בקשר לאחר הלידה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאה אחוז! תודה רבה :)

עינת
    04/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו