שם לביתי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לביתי
    מאיה
    03/10/2009

שלום.
    ביתנו נולדה לפני שבוע ביום שישי ה- 25/9
    אנחנו רוצים לקרוא לה אמה, שם משפחתה יהייה כהן. ואשמח מאוד לדעת האם מבחינה נומרולוגית זה שם מתאים.

בנוסף, חשוב לי לדעת אם השם מתאים לנו כמשפחה-
    שמי הוא מאיה נעומי כהן
    ושם בעלי יואב כהן.

תודה רבה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לביתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאיה

ליאת יוגב
    03/10/2009

כאשר מייעצת על בחירת שם לתינוק-ת ההתיחסות נעשית אך ורק בהתייחסות למפה האישית שלו ולא בהתייחסות לכל בני המשפחה האחרים...
    האם קיימות אופציות נוספות? כי נראה שבחרת השם ורק רוצה את אישורי בעניין . לא כך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ליאת

מאיה
    04/10/2009

כן. בחרנו בשם, אבל חשוב לי לשמוע האם הוא מתאים מבחינה נומרולוגית, האם השם לא יהייה כבד עבורה והאם במידה וכן, האם את ממליצה להוסיף לה שם נוסף.

ובכלל הייתי שמחה לשמוע על משמעות השם אמה.
    תודה רבה
    מאיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיה

ליאת יוגב
    04/10/2009

אין לי מושג מה משמעות השם אמה .
    כאשר השם אמה כהן יוצר מפה שלפיה נולדה למספר גורל 9 - מיום לידה 7 מוכיח על ילדה עם תובנה רבה .צורך בפרטיות רבה , שני מספרים מאד פרטיים יחודיות אינדבדואליות , ה-9 שקיים בו היכולת להבנה רבה , נתינה ,למען , צדדים אחרים הנראים מתוך המפה , מספרי 2 ו- 4 מספרים היוצרים סוג של הגבלה , עד כמה לא תמיד מאפשרים לה ללכת עם מה שנועדה , מספרי 2 ו - 4מספרים זוגיים האומרים - שתקלוט מההורים מורים חברה סביבה - שחייבת להיות ילדה טובה , ללכת בתלם .
    כמו לראות מפת חנק . ועד כמה לא מאפשרים לה ללכת עם מה שנועדה ...
    אז לשיקולך , כאשר ברור שזהו השם שנבחר .
    אפשרו לה הרבה מרחבי מחיה !
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו