מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לביתימאיה03/10/2009
שלום.
ביתנו נולדה לפני שבוע ביום שישי ה- 25/9
אנחנו רוצים לקרוא לה אמה, שם משפחתה יהייה כהן. ואשמח מאוד לדעת האם מבחינה נומרולוגית זה שם מתאים.
בנוסף, חשוב לי לדעת אם השם מתאים לנו כמשפחה-
שמי הוא מאיה נעומי כהן
ושם בעלי יואב כהן.
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מאיה
ליאת יוגב03/10/2009כאשר מייעצת על בחירת שם לתינוק-ת ההתיחסות נעשית אך ורק בהתייחסות למפה האישית שלו ולא בהתייחסות לכל בני המשפחה האחרים...
האם קיימות אופציות נוספות? כי נראה שבחרת השם ורק רוצה את אישורי בעניין . לא כך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ליאת
מאיה04/10/2009כן. בחרנו בשם, אבל חשוב לי לשמוע האם הוא מתאים מבחינה נומרולוגית, האם השם לא יהייה כבד עבורה והאם במידה וכן, האם את ממליצה להוסיף לה שם נוסף.
ובכלל הייתי שמחה לשמוע על משמעות השם אמה.
תודה רבה
מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מאיה
ליאת יוגב04/10/2009אין לי מושג מה משמעות השם אמה .
כאשר השם אמה כהן יוצר מפה שלפיה נולדה למספר גורל 9 - מיום לידה 7 מוכיח על ילדה עם תובנה רבה .צורך בפרטיות רבה , שני מספרים מאד פרטיים יחודיות אינדבדואליות , ה-9 שקיים בו היכולת להבנה רבה , נתינה ,למען , צדדים אחרים הנראים מתוך המפה , מספרי 2 ו- 4 מספרים היוצרים סוג של הגבלה , עד כמה לא תמיד מאפשרים לה ללכת עם מה שנועדה , מספרי 2 ו - 4מספרים זוגיים האומרים - שתקלוט מההורים מורים חברה סביבה - שחייבת להיות ילדה טובה , ללכת בתלם .
כמו לראות מפת חנק . ועד כמה לא מאפשרים לה ללכת עם מה שנועדה ...
אז לשיקולך , כאשר ברור שזהו השם שנבחר .
אפשרו לה הרבה מרחבי מחיה !
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)