בחירת שם לתינוק

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוק
    ירח
    04/10/2009

אשמח לקבל חו"ד בחירת שם לתינוק לידה 2.10.09 בשעה 21:49 שם משפחה ברנשטיין
    שמות פרטיים מוצעים דניאל , אמיתי או אשמח לקבל רעיונות נוספים
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירח

ליאת יוגב
    05/10/2009

מבין השמות , השם אמיתי הוא המומלץ יותר , גם כי קיימת בעייתיות בבחירת שם זה .
    מספר הגורל הוא 5 -14 מספר המדגיש צורך בחברה עניין סקרנות תקשורת ותנועה ,
    מול זה המספרים במפה הם מספרים המייצגים צדדים מאד זורמים קלילים ואולי גם פחות מתחייבים , באופן כזה או אחר , כמו לראות צדדים מאד פתוחים חברותיים , אך מול זה הרושם שירצה להראות כלפי העולם הוא רושם יותר רציני בוגר , דורש שלמות , איכות וכו . כמו לראות עד כמה פחות מקבל את מי שאני , אם אני רוצה להראות משהו אחר ממי שאני , סימן שלומד שהעולם לא תמיד יאהב אותי בחלקים המאד קלילים (במקרה זה ) שבי , ואם כך עד כמה אוהב עצמי ?מה שנקרא פחות קבלה עצמית ...
    השם דניאל , יוצר א.מפת חנק . ואם כך ימגנט אליו אנשים שלא יבינו את עולם הצרכים האמיתי שבו .
    ב. קונפליקט בין מספר 5 הגורל , לבין ה-4 , כמו לראות בעייתיות ,לימים , בכל הקשור בבחירת בת זוג . מה רוצה , מישהי שתתן לי מידה רבה של חופש או מישהי שתתן לי בטחון מסגרת יציבות .
    בעייתי במיוחד .
    לא לבחור בו .
    האם קיימות אופציות נוספות ? (אני לא נוהגת להציע שמות , חשוב שהבחירה תהיה שלכם )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו