בחירת שם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם
    בת שבע
    07/10/2009

הילד שלי נולד ב3.10.2009 ב20:10
    אני רוצים לבחור שם לתינוק שלנו את השם הכי מתאים
    מבין השמות : לירוי, עמית, יוגב, לירן , סתיו
    מהו שם הכי מתאים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת שבע

ליאת יוגב
    07/10/2009

מהו שם המשפחה של התינוק ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכון

בת שבע
    07/10/2009

שם משפחה של תינוק הוא: גדג'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת שבע

ליאת יוגב
    07/10/2009

מבין השמות שהצעת , השם לירוי הוא המתאים ביותר , מתקבלת מפה שיש בה חלקים רגשיים במיוחד , יום לידה וגורל - צמצום תאריך הלידה . כמו לראות צדדים רגשיים מול זה השם לירוי יצור יכולת סתגלנות תמרון . שאפתנות מטרות ועוד .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

בת שבע
    30/10/2009

הי ,
    הרב המליץ לנו על שם לירן
    אני דבקה בשם לירוי
    האם אני נוהגת נכון ?
    האם השם לירוי הוא השם? ההסבר שנתת לי לא היה ברור לי כל כך
    תוכלי בבקשה להסביר שנית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

בת שבע
    30/10/2009

שם משפחה גדג עם פסיק למעלה באות ג הסופית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת שבע

ליאת יוגב
    30/10/2009

לא אוכל להסביר דעתם של רבנים ...
    אך אתייחס לבחירת השם לירוי מול השם לירן .
    מספר הגורל של התינוק הוא 6 - מספר המדגיש צדדים רגשיים , צורך באהבה משפחה הרמוניה , יום הלידה =3 אם כך קיימים מספרים מאד רגשיים במהות שלו .
    השם לירן מדגיש את הצדדים הרגשיים באופן מיוחד , כאשר קיים שם מלא גם הוא 3 , ואם כך דגש רב על הצד הרגשי , מול זה קיים מספר המראה עד כמה לא אוהב לראות עצמו בהיבט הרגשי מדי , כמו לומר - פחד מאיבוד שליטה , מה פתאום ללכת ביתר עם הצד הרגשי , כי אולי אף לומד שמי מההורים שלי , כאשר הלך עם צדדים רגשיים ביתר , שילם על כך מחיר . אם כך , אני אהיה זהיר בעניין ... מפת פחד מאיבוד שליטה מביאה לחיים מצבים של הפתעות ועוד .
    מול זה השם לירוי ,מקבל שם מלא 5 מה שמוכיח על יכולת סתגלנות תימרון ,בצירוף מספר נוסף המתקבל מתוך השם לירוי המוכיח על צדדים מאד שאפתניים השגיים , צדדים שיכולים להוכיח על הצלחה בהמשך הדרך .
    גם אם קיימים , על פי שם זה צדדים רגשיים ... ובכל זאת צירוף נפלא .
    לשיקולכם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו