מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שםבת שבע07/10/2009
הילד שלי נולד ב3.10.2009 ב20:10
אני רוצים לבחור שם לתינוק שלנו את השם הכי מתאים
מבין השמות : לירוי, עמית, יוגב, לירן , סתיו
מהו שם הכי מתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בת שבע
ליאת יוגב07/10/2009מהו שם המשפחה של התינוק ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדכון
בת שבע07/10/2009שם משפחה של תינוק הוא: גדג'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בת שבע
ליאת יוגב07/10/2009מבין השמות שהצעת , השם לירוי הוא המתאים ביותר , מתקבלת מפה שיש בה חלקים רגשיים במיוחד , יום לידה וגורל - צמצום תאריך הלידה . כמו לראות צדדים רגשיים מול זה השם לירוי יצור יכולת סתגלנות תמרון . שאפתנות מטרות ועוד .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
בת שבע30/10/2009הי ,
הרב המליץ לנו על שם לירן
אני דבקה בשם לירוי
האם אני נוהגת נכון ?
האם השם לירוי הוא השם? ההסבר שנתת לי לא היה ברור לי כל כך
תוכלי בבקשה להסביר שנית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
בת שבע30/10/2009שם משפחה גדג עם פסיק למעלה באות ג הסופית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בת שבע
ליאת יוגב30/10/2009לא אוכל להסביר דעתם של רבנים ...
אך אתייחס לבחירת השם לירוי מול השם לירן .
מספר הגורל של התינוק הוא 6 - מספר המדגיש צדדים רגשיים , צורך באהבה משפחה הרמוניה , יום הלידה =3 אם כך קיימים מספרים מאד רגשיים במהות שלו .
השם לירן מדגיש את הצדדים הרגשיים באופן מיוחד , כאשר קיים שם מלא גם הוא 3 , ואם כך דגש רב על הצד הרגשי , מול זה קיים מספר המראה עד כמה לא אוהב לראות עצמו בהיבט הרגשי מדי , כמו לומר - פחד מאיבוד שליטה , מה פתאום ללכת ביתר עם הצד הרגשי , כי אולי אף לומד שמי מההורים שלי , כאשר הלך עם צדדים רגשיים ביתר , שילם על כך מחיר . אם כך , אני אהיה זהיר בעניין ... מפת פחד מאיבוד שליטה מביאה לחיים מצבים של הפתעות ועוד .
מול זה השם לירוי ,מקבל שם מלא 5 מה שמוכיח על יכולת סתגלנות תימרון ,בצירוף מספר נוסף המתקבל מתוך השם לירוי המוכיח על צדדים מאד שאפתניים השגיים , צדדים שיכולים להוכיח על הצלחה בהמשך הדרך .
גם אם קיימים , על פי שם זה צדדים רגשיים ... ובכל זאת צירוף נפלא .
לשיקולכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)