עוד ניסיון- שם לבת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• עוד ניסיון- שם לבת
    שרון
    24/10/2009

שלום, נראה לי ששאלתי נדחקה כי לא רשמתי מספיק פרטים אז הנה אני מנסה שוב-
    נולדה לנו בת שנייה ב- 15/10/2009
    אנחנו מתלבטים בין השמות מעיין לעלמא עם שם המשפחה גימפל-הרץ או שאולי לתת את שני השמות מעיין-עלמא ולהשאיר רק את שם המשפחה גימפל (כדיי למנוע סרבול). שם האבא- אלון ושם האם- שרון. אשמח מאוד לחוות דעת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד ניסיון- שם לבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שרון

ליאת יוגב
    24/10/2009

ראשית , מספר הגורל של התינוקת הוא 9 , מספר המדגיש יכולת הבנה נתינה , רצון להגיע לעשיה בגדול , צורך במרחבים ועוד , מול זה , כשאדם נולד לשם משפחה - גימפל הרץ ,זהו בעצם האנרגיה אליה נולדה ,משום כך , נראה שבעצם , כל הצעה באשר לשינוי שם משפחה לא נכונה .
    האם לקרוא מעיין , אלמה או עלמה ? מתוך כל השמות השם אלמה - נפלא , מתקבלת מפה הרמונית במיוחד , מספרים חברותיים זורמים , מבטאים ,אולי אף יצירתיות .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך שאלה

שרון
    24/10/2009

קודם כל תודה רבה. העניין עם שם המשפחה הוא שלי (לאם) שם משפחה גימפל-הרץ ושל האב הוא הרץ כך שאין שם אחד למשפחה. היינו רוצים בעתיד לבחור שם משפחה מתאים לכל המשפחה אבל כרגע זה לא אפשרי. השאלה אם זה משנה את התמונה? קשה לי מאוד לוותר על השם מעיין ואולי ארגיש יותר נח אם הוא ישאר לפחות כשם שני. כמו כן רציתי לשאול גם לגבי השם עלמא (להבדיל מעלמה או אלמה) שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרון

ליאת יוגב
    24/10/2009

שוב ,מדגישה שמאחר והתינוקת נולדה לשם משפחה גימפל הרץ , זהו שם המשפחה , כל שיקול לגבי שם משפחה שישתנה עם הזמן - לא רלוונטי , אם כך , מבין השמות עלמא עלמה או אלמה
    אין ספק , שהשם אלמה הוא הנכון ביותר , השם מעיין יוצר מפה נוקשה יותר , שאפתנית מנהיגותית , חזקה יותר ופרקטית במיוחד , אך מול זה השם אלמה מקבל מפה רגשית נשית ונפלאה .
    האם לצרף שם שני מעיין , בהחלט אפשרי , אך בהתכווננות שיחשב כשם שני ולא השם אלמה מעיין -כשם אחד .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך שאלה

שרון
    24/10/2009

קודם כל תודה רבה. העניין עם שם המשפחה הוא שלי (לאם) שם משפחה גימפל-הרץ ושל האב הוא הרץ כך שאין שם אחד למשפחה. היינו רוצים בעתיד לבחור שם משפחה מתאים לכל המשפחה אבל כרגע זה לא אפשרי. השאלה אם זה משנה את התמונה? קשה לי מאוד לוותר על השם מעיין ואולי ארגיש יותר נח אם הוא ישאר לפחות כשם שני. כמו כן רציתי לשאול גם לגבי השם עלמא (להבדיל מעלמה או אלמה) שוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו