בחירת שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוקת
    אביבית
    28/10/2009

שלום, ילדתי את ביתי ב- 16.10.09 בשעה 06:00 בבוקר בניתוח קיסרי (אולם הלידה נעשתה בזמן מכיוון שהתחילו לי צירים), שם משפחתנו הוא כהן.

לי קוראים אביבית ולבעלי אלן (אלן בת.ז אך כולם קוראים לו אילן)

לבני הבכור קוראים איתי (והשם השני שלו הוא שמעון)

רציתי לדעת האם השם דניאלה מתאים לה מבחינה נומרולוגית. לי יש הרגשה חזקה שהוא מתאים.

דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אביבית

ליאת יוגב
    28/10/2009

מספר הגורל של התינוקת הוא 1 מספר המדגיש יחודיות אינדבדואליות עצמאות , צורך ללכת בדרכה המיוחדת מה גם שנולדה ביום לידה 7-16, אם כך צדדים מאד פרטיים ,
    על פי השם דניאלה מתקבלת מפה שיש בה חלקים מאד יחודיים עצמאיים , אך מציאות החיים תדרוש ממנה ללכת בתלם , לקחת אחריות ולהיות "בסדר" , לא אוכל לומר שהשם לא מתאים , גם כי , אפשר היה לראות שמות הרמוניים יותר , אלא שאם מתחברת לשם , יתכן - שזהו השם ....
    קיימים צדדים מאד יצירתיים על פי המפה ... כמו כן יכולת עשיה ,לימים בגדול . יכולת לקיחת אחריות רבה .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, איזה כיף שענית כ"כ מהר...

אביבית
    28/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו