מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שירה.אחות07/11/2009
בתי ילידת 2.9.07 נושאת את השם שירה שם שני אליאור שם משפחה אישה.
לאחרונה פגשתי במקרה נומרולוגית שהסבירה לי שאוי ואבוי מה גרמתי ועוללתי לילדה.
מאז אני מבועתת מכל מה שאמרה לי וניבאה לי.
האמנם כזה נורא?
ואם חלילה כן מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חגית
ליאת יוגב07/11/2009לא אוכל להסביר את אמירתה של הנומרולוגית האחרת , אוכל להסביר בקצרה
את מפתה של ביתך שירה ,
מספר הגורל שלה הינו 2 מיום לידה 2 , אם כך קיימים בה צדדים מאד רגישים , צורך בהרבה עידוד ותמיכה , שיתוף , הוא הנושא העיקרי בחייה , זהו לפחות עולם הצרכים התת מודע שלה .
כאשר קיימים מספרים רגשיים רכים במיוחד , מול זה חלק אחר האומר מה פתאום ללכת עם הצדדים הרגשיים ? חייבת להיות מעשית אחראית ,אם כך , מה שנקרא פחד מאיבוד שליטה בעולם הרגשות הקיים בי . פחד מללכת עם עולם הרגשות הקיים בי זהירות שלא להפגע ולהיסחף רגשית .
אולי מהסיבה שלמדתי שמי מהורי , היה אדם מאד רגיש ועל כך שילם מחיר , אני לא רוצה להיסחף עם הצד הרגשי הקיים בי .
תנו דגש מיוחד לצרכים שלה בהיבט של עידוד ותמיכה
בהצלחה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת. ממש לא הבנתי את מה שכתבת
אחות08/11/2009למרות שלא סובלת מבעיות בהבנת הנקרא לא הצלחתי להבין מה כתבת לי.
אז השם בעייתי לה או לא?
ומה עליי לעשות אם כן? לעודד? זה הרי תפקיד של כל הורה בלי קשר לשם, לא?
ותודה על התייחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת. ממש לא הבנתי את מה שכתבת
אז השם בעייתי לה או לא?
ותודה על התייחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת. ממש לא הבנתי את מה שכתבת
אז השם בעייתי לה או לא?
ותודה על התייחסותך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חגית
ליאת יוגב09/11/2009אשמח לענות לך על מה שלא ברור ...
נכון שכל ילד זקוק לתמיכה ועידוד , אך כאשר מספר הגורל הוא 2
יש צורך להדגיש זאת יותר ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)