מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הכוונה לקביעת תאריך לניתוח קיסריגלי12/11/2009
שלום
אני כרגע בחודש התשיע ואמורה לקבוע תאריך בימים הקרובים לניתוח קיסרי
הניתוח אמור להתרחש בתאריכים 23.11-30.11 כמובן שברור לי שיתכן ואלד מוקדם יותר ...
אך בכל זאת אם אוכל לכוון מה התאריך האופטימלי להולדת הבן בניתוח קיסרי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלי
ליאת יוגב13/11/2009התאריכים המומלצים-מבחינה נומרולוגית ואסטרולוגית הם
ה-23.11 24.11 28.11
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך-הכוונה בקביעת תאריך לניתוח קיס
גלי14/11/20091.תודה על מהירות התגובה
2. אשמח לשמוע קצת יותר ,מדוע אלו התאריכים המומלצים מאיזה בחינה ,של התינוק ? שלי כיולדת ?מאילו היבטים?
3.האם קיימים סדרי עדיפויות בינהם ?
4.אם השמות האופציונלים נכון לעכשיו הינם אורי ואיתיי ,איזה תאריך מומלץ לאיזה שם ?
המון תודה ,גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גלי
ליאת יוגב14/11/2009כפי שציינתי , תשובתי הסתמכה על המפה האסטרולוגית וכן הנומרולוגית ,שילוב של שניהם
לא אוכל לפרט בפורום זה את הסיבה , גם כי ברורה לי שאלתך ...
השמות אורי ואיתי כאופציות , לאיזה שם משפחה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
גלי15/11/2009לשם המישפחה :בן שוהם ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גלי
ליאת יוגב16/11/2009השם אורי יוצר מפה קרמטית , מספר קרמה 19-1 היוצר בעייה תקשורתית , לכן פחות מומלץ
השם איתי אפשרי , אך צריך לבחון זאת ביחס לתאריך הלידה ,
נסי להתחבר לשמות נוספים , היי איתי בקשר לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)