בחירת שם לתאומים

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתאומים
    ענבל
    18/11/2009

ליאת שלום,
    בתאריך 29.10.09 נולדו לנו בשעה טובה תאומים.

שם המשפחה גלעדי

היינו רוצים התיעץ עימך לגבי שם לבת- עליה לא שאלנו אותך בזמנו. ולהוסיף אופציות לשם לבן.

ההתמהמהות בבחירת השמות נובעת מכך שהילדים השתחררו מבית החולים ממש לפני כמה ימים.

לגבי הבת- מאיה, מיה, אלה, עדי, טל,

עדיפות למאיה.

לגבי הבן- דניאל, עומר, עידן, איתי, עידן, עומרי

בתודה גדולה

ענבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתאומים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענבל

ליאת יוגב
    18/11/2009

מספר הגורל של התאומים הוא 5 , מספר המייצג צורך בריגוש עניין סקרנות חברה תקשורת ותנועה
    מול זה , שם לבת - מתוך הבחירה שלך , נראה שהשם טל יכול להיות לא רע , כאשר מתקבלת מפה
    שלפיה קיימים צדדים מאד דינמיים פעלתניים חברותיים פתוחים , מול זה כלפי חוץ יהיה חשוב לה להיראות יותר שקטה בישנית , שקולה , כמו לראות - פחות קבלה עצמית , למה מראה משהו אחר ממי שאני , סימן שלא תמיד מקבלת את מי שאני , צד אחר במפה הוא שקייים הצד המאד רך , אך חייבת להיות בשליטה על אותם צדדים רכים, כמו לראות את מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה
    ובכל זאת מבין כל השמות נראה שזהו השם המועדף , השמות האחרים פחות מומלצים באופן החד משמעי . כל אחד וסיפורו ...
    על השם עבור הבן , שוב נוצרת בעייתיות , ואולי השם עידן הוא השם היותר מומלץ כאשר גם כאן נוצרת בעייתיות , כי מתקבלת מפת חנק , מספרי 2 6 8 הסוגרים את העולם הפנימי הקיים בי , כמו לראות , עד כמה נותנים לגיטימציה למי שאני , כשנועדתי להיות בחופש וריגושים , אך נדרש ללכת על פי נורמות ,הליכה בתלם ...
    אם כך , עד כמה מישהו יבין את עולם הצרכים האמיתי שלי , אם כך יוצר מידה של בעייתיות
    ובכל זאת קיים צד הישרדותי ,
    השם דניאל , מקבל מפה נשית רכה מדי , אם כך קושי באינטימיות לימים , בעייתי
    השם עומרי - מפת פחד מאיבוד שליטה , היוצר מצבים של הפתעות לימים .
    איתי קונפליקט ,
    אם כך , למרות השמות הרבים שהצעת , אין ספק , שלא ניתן לומר על אף אחד מהשמות שנפלא ,
    גם כי אלה האפשרויות הטובות ביותר , האם טובות מאד - לא
    אם תרצי דברי איתי ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו