דחוף בבקשה - מבולבלת מאוד

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• דחוף בבקשה - מבולבלת מאוד
    עינת
    21/11/2009

קודם כל תודה רבה על תשובתך המקצועית והמפורטת . שם המשפחה הוא מור.
    בפורום אחר קיבלתי מידע ממשך הפוך מה נכון??? האם יוצא מכך שהנמרולוגיה אינה מדע מדוייק ואין לפעול לפיו? מצ"ב תשובתך ותשובת נומרולוגית אחרת אשמח מאוד אם תוכלי לעשות לי סדר. נראה כי אולי את השתמש בפרמטרים רבים יותר לאיבחון התאמה. ולא רק שם פרטי ותאריך גורל מה נכון?
    תשובתך:
    מספר הגורל של התינוק הוא 9 , מספר המדגיש רצון לבגדול , צורך במרחבים , יכולת הבנה נתינה , רצון לתקן את העולם ועוד ... מול זה - מתוך הבנה ששם המשפחה של התינוק הוא מור
    (במידה והשם הוא הנזל מור -תקני אותי)
    השם שי , מראה על מפה שלפיה קיימים צדדים מאד מנטליים , חשיבה נפלאה , עומק תובנה , מול זה קיים הצד - של פחות קל בנושא אינטימי , זוגי , מפה הרמונית ללא ספק ובכל זאת ...
    השם ניב יוצר מפה שלפיה ה-9 - נועד לסמוך על היקום מול צדדים מאד חרדתיים , מפת חנק , היוצרת בעייתיות . אפשרות אחרת לניתוח המפה מי שיכירו מבחוץ לא יכירו מבפנים , כמו לראות שני עולמות שונים , כלפי חוץ יהיה חשוב להיראות מאד זוגי סטנדרטי , גם כי הפנים מאד יחודי , פרטי , אינדבדואלי , כמו לראות שני צדדים שונים , מפת שתי הפנים מוכיחה על כך , שיראה את הוריו שכל אחד מעביר מסר אחר ...
    השם אורי יוצר מפה קונפליקטית בעייתית , השם אלון בעייתי במיוחד , מפת פחד מאיבוד שליטה , צדדים הזקוקים להמון חופש מרחבים , אך מה פתאום ?? פחד מללכת עם מי שאני , כי חייבים להיות מאד מסגרתי סטנדרטי , לדעת מה ילד יום . כאשר לא לכך נועד , אם כך , מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה , המביא לתוך החיים מצבים של איבוד שליטה . הפתעות .
    אם כך , מהו השם המועדף מכל השמות שהצעת , יתכן שהשם שי , הוא היותר מומלץ .
    לשיקולכם . שוב כל זאת בהתחשב בעובדה ששם המשפחה הוא מור .

תשובת נמרולוגית אחרת
    מבין השמות שציינתם מתקיימת עדיפות לשם אלון גימטריה 6.
    השם שי לא מומלץ לקטנצ'יק.
    כמו כן, מלבד גימטריה 6 אתם יכולים לבדוק גם שמות בגימטריה 3.
    השם אלון אינו הכרחי. הוא התאים מבחינת הגימטריה שלו - 6.
    תוכלו לבחור שם אחר בגימטריה זו.
    כמו כן, גם השם אורי בגימטריה 1אפשרי אם כי בעדיפות נמוכה יותר..
    השם ניב אינו הרמוני לתאריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף בבקשה - מבולבלת מאוד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עינת

ליאת יוגב
    21/11/2009

לא אוכל להתייחס לתשובתם של האחרים , ברור לי שהשם אלון ממש בעייתי , קיימת בעייתיות בעניין בחירת בת זוג לחיים , בנושא אינטימי מה רוצה ? מפת פחד מאיבוד שליטה , בעייתיות ... שניסיתי להסביר ,
    יכולה להבטיח לך , שהשיטה איתה עובדת - מדהימה , מדוייקת ,
    כל שנשאר לך , זה להחליט על מי את סומכת ...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו