מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתלבטים כבר חודשיים...אני-אני26/11/2009
ב 15.11 בשעה 16:12 נולדה לנו בת בכורה...
שמי ושם בעלי זה גבי וענבל.
לגביה אנחנו מתלבטים:
אני אוהבת את השם אביגיל
והוא מעדיף את השם שקד
יש גם את השם תמר..
שם המשפחה שלנו הוא משה.
אולי בזכות הפורום נכריע....
תודה וסופש נעים-והרבה בריאות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה-מתלבטים כבר שבועיים...
אני-אני26/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני ...
ליאת יוגב27/11/2009מבין השמות שהצעת , אין ספק שהשם אביגיל הוא השם המועדף , זאת מאחר והשמות האחרים יוצרים צירוף מספרים קונפליקטי , היוצר בעייתיות רבה .
השם שקד - מספר הגורל הינו 1 ,מול זה השם המתקבל מתוך השם שקד משה הוא 2 , אם כך קונפליקט בין ה-1 עצמאות יחודיות , לכך נועדה , מול זה השם המלא 2 היוצר שיתוף תלות , אז אם מה נכון ללכת ??
השם תמר יוצר מפה קונפליקטית בין מספר 4 הזקוק לדברים בטוחים מול ה-5 הזקוק לחופש ריגוש , אם כך , מה רוצה , מה בוחרת , לימים , בנושא קריירה ??
השם אביגיל לעומת זאת , יוצר מפה הרמונית , מספרים זורמים במיוחד , פעלתנות קצב , עניין רב ..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
אורטל27/11/2009תודה רבה על העזרה...
ברצוני לדעת על פי הנתונים איזה שם עדיף.... ירין או אורון....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה אפשר לקרוא איך מחשבים..
אני-אני28/11/2009את המספרים לשמות?
ניסיתי קצת לחפש ולא מצאתי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני
ליאת יוגב28/11/2009לשאלתך - אין לי מושג ,
מה גם שכל אחד מתנהל ומחשב אחרת , יש מי שמתייחס אך ורק לשם פרטי יום לידה ומספר גורל
לא זוהי התייחסותי . כך שאפשר יהיה אולי למצוא תוצאות שונות אצל כל אחד מהנומרולוגים הקיימים
אין לי ספק שהשיטה שלמדתי - עובדת בצורה המדהימה ביותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופציה נוספת - רותם...
אני-אני28/11/2009מה לגבי השם רותם? רותם משה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני
ליאת יוגב29/11/2009השם רותם - לא מתאים מאחר ומתקבל מספר שם מלא קרמטי 19-1 מה שמדגיש מצבים של קורבנות בתוך החיים , מעבר לכך מתקבלת מפה קונפליקטית ובעייתית במיוחד , לא נכון לבחור בשם זה .
מצטערת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)