שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת
    שני פרץ
    13/12/2009

שלום רב,
    בתאריך 27/11/2009 בשעה 4:30 נולדה לנו תינוקת...
    יש לי בבית בן בכור בשם נאור ו-2 בנות בם רון ואורין.. כולם בעלי משמעות של אור, שמחה...
    ולכן אני מתלבטת בין מס' שמות שיהיו בשמעות דומה לשמות ילדי
    להלן השמות: קורן , ליהי/לי-היא , רומי , לירי.
    במידה ואת יכולה להמלךיץ לי על שמות מודרניים ומיוחדים בעליי אותה משמעות- אשמח לקבל הצעותייך.

אודה לתשובתך המהירה
    יום טוב :)
    לימור כהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימור

ליאת יוגב
    13/12/2009

מתוך הבנה , ששם המשפחה של התינוקת הוא כהן
    ראשית , מספר הגורל של התינוקת הינו 4 מספר המציין צורך בבטחון מסגרת יציבות , מידה רבה של רצינות אחריות ,אנסה להתייחס לכל אחד מהשמות שהצעת , השם קורן =מקבל מפה שיש בה מספרים זוגיים מפה הרמונית , גם כי קונפליקטית לשם הפרטי , כמו לראות , בעייתיות הקשורה בדימוי עצמי
    אך בכל זאת זהו השם המועדף על כל שאר השמות המוצעים .
    השם ליהי ,מפה שיש בה פחד מאיבוד שליטה , קונפליקט בעולם הצרכים , אז מה נכון לי לבחור ,לימים , בבן הזוג שלי ?
    השם ליהיא - מפה קונפליקטית , השם רומי - מפה שיש בה קרמה 16-7 שיעור במערכות יחסים , מצבים של ניתוקים והפתעות .
    השם לירי - פחות קבלה עצמית , מפה נוקשה גברית , בעייתית .
    אם כך, מבין השמות המוצעים השם היותר מומלץ , גם כי בעייתי משהו - הוא השם קורן .
    לשיקולך ,
    לא נוהגת להציע שמות , נסי לבחון עוד שמות ואוכל ללוות אותך עד שתבחרי השם הראוי ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לתינוקת

שני פרץ
    14/12/2009

תודה רבה ליאת על תשובתך הקודמת.

מה עם השמות: הילה / עדי / הדר / אפיק / לחן / גיל...?
    שם המשפחה הוא כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימור

ליאת יוגב
    15/12/2009

מבין השמות שהצעת , השם המועדף הוא עדי , המפה המתקבלת מפה זוגית הרמונית ,מספרים שיש בהם יכולת הבנה משפחתיות ועוד . נפלא , בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו