מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקתשני פרץ13/12/2009
שלום רב,
בתאריך 27/11/2009 בשעה 4:30 נולדה לנו תינוקת...
יש לי בבית בן בכור בשם נאור ו-2 בנות בם רון ואורין.. כולם בעלי משמעות של אור, שמחה...
ולכן אני מתלבטת בין מס' שמות שיהיו בשמעות דומה לשמות ילדי
להלן השמות: קורן , ליהי/לי-היא , רומי , לירי.
במידה ואת יכולה להמלךיץ לי על שמות מודרניים ומיוחדים בעליי אותה משמעות- אשמח לקבל הצעותייך.
אודה לתשובתך המהירה
יום טוב :)
לימור כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לימור
ליאת יוגב13/12/2009מתוך הבנה , ששם המשפחה של התינוקת הוא כהן
ראשית , מספר הגורל של התינוקת הינו 4 מספר המציין צורך בבטחון מסגרת יציבות , מידה רבה של רצינות אחריות ,אנסה להתייחס לכל אחד מהשמות שהצעת , השם קורן =מקבל מפה שיש בה מספרים זוגיים מפה הרמונית , גם כי קונפליקטית לשם הפרטי , כמו לראות , בעייתיות הקשורה בדימוי עצמי
אך בכל זאת זהו השם המועדף על כל שאר השמות המוצעים .
השם ליהי ,מפה שיש בה פחד מאיבוד שליטה , קונפליקט בעולם הצרכים , אז מה נכון לי לבחור ,לימים , בבן הזוג שלי ?
השם ליהיא - מפה קונפליקטית , השם רומי - מפה שיש בה קרמה 16-7 שיעור במערכות יחסים , מצבים של ניתוקים והפתעות .
השם לירי - פחות קבלה עצמית , מפה נוקשה גברית , בעייתית .
אם כך, מבין השמות המוצעים השם היותר מומלץ , גם כי בעייתי משהו - הוא השם קורן .
לשיקולך ,
לא נוהגת להציע שמות , נסי לבחון עוד שמות ואוכל ללוות אותך עד שתבחרי השם הראוי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת
שני פרץ14/12/2009תודה רבה ליאת על תשובתך הקודמת.
מה עם השמות: הילה / עדי / הדר / אפיק / לחן / גיל...?
שם המשפחה הוא כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לימור
ליאת יוגב15/12/2009מבין השמות שהצעת , השם המועדף הוא עדי , המפה המתקבלת מפה זוגית הרמונית ,מספרים שיש בהם יכולת הבנה משפחתיות ועוד . נפלא , בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)