מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם בחרנו נכון?אורטל17/12/2009
היי,
ילדתי במזל טוב בן ב 23/11/09 בשעה 05:35 לפנות בוקר. קראנו לו יהלי והייתי רוצה לדעת האם בחרנו נכון?
הייתה לנו התלבטות בין יהלי לדין וכל המשפחה אמרה לנו שדין זה קצר מידיי ושזה קשור לצמד המילים גזר דין ולכן לט טוב. האם זה נכון? משום שאני עדיין חושבת על השם הזה שמאוד רציתי...
שמי אורטל ויקטוריה אש נולדתי ב 30/7/79 ובעלי דוד ג'ון אש נולד ב9/2/75 (למקרה שתצטרכי את הפרטים האלה)
עוד שאלה ... יש לי בן בן שלוש וחצי נולד ב22/5/06 בשעה 14:45 קראנו לו איליי. האם השם תואם לתאריך הלידה שלו? ואם לא מה כדאי לשנות ו/או להוסיף?
תודה רבה
אורטל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אורטל
ליאת יוגב18/12/2009אתייחס אך ורק לשם שנבחר - יהלי , מספר הגורל של התינוק הוא 9 מיום לידה 5 מספרים המראים על צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות חברה דינמיות , תקשורת , ועוד . מול זה צירוף המספרים כולו מוכיח על מפה מאד דינמית , שאפתנית , השגיות מול זה כלפי חוץ יהיה חשוב להראות צדדים יותר משפחתיים הרמוניים ,
השם איליי עבור בנך הגדול - מספרים המוכיחים על מפה מאד סקרנית , גישה פרקטית מעשית מול חלקים רגשיים מאד כלפי חוץ ,מי שיכיר אותו מבחוץ לא יכירו מבפנים ,הפנים יותר שורדני סתגלני מול הצד החיצוני , שיראה יותר צדדים רגשיים .
אפשר לראות המפה כמפה שיש בה צדדים ההולכים בתלם מול חלק הרוצה כל הזמן גיוון עניין ריגוש
כמו - פחד מאיבוד שליטה , הפחד מללכת עם הצדדים היותר מדי סטנדרטיים ...
בהצלחה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך.....
אורטל18/12/2009תודה רבה!!!
שכחתי לציין שליהלי וגם לאליי יש שני שמות: יהלי אברהם ו - איליי דוד ...מצטערת על הבילבול..
האם המפה שלהם משתנה? הייתי רוצה לדעת גם בבקשה האם יהיו בינהם יחסים טובים, הרמוניים?
והאם כדאי להוריד י' אחת מהשם איליי ולרשום אילי (מישהו שמבין בנורמולוגיה אמר לי) ומה זה ישנה?
המון תודה על העזרה....!!!!
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורטל
ליאת יוגב19/12/2009עד כמה שניתן להבין כאשר בחרת השמות לילדייך ,התכוונת לשם הראשון ופחות מכך לשם השני
לא התכוונת שהשם יהיה יהלי אברהם אלא בחרת ביהלי כמו גם לאיליי . מניחה שזו היתה בחירתך כשהשם השני הוא בגדר שם שני , תקני אותי אם הבנתי לא נכון ..
משום כך ניתוח המפות - נכון.
לא הייתי משנה הבחירה הראשונה עבור איליי , כי לכך נולד ... שם ראשון =80% מערך המפה , למה ליצור בלבול
השאירי זאת כך . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה תודה !!!!
אורטל20/12/2009תודה תודה תודה !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)