שם לנסיך

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לנסיך
    דלית
    18/12/2009

שלום
    הנסיך נולד ביום שישי נר ראשון של חנוכה בתאריך 11/12/09 אנחנו מתלבטים בין מס שמות
    תומר,אילאי,עידו,יאלי איזה שם הכי מתאים שם המשפחה פישר.
    אם יש שמות יותר מומלצים אפשר לעניין אותנו אנחנו ממש לא סגורים
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לנסיך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלית

ליאת יוגב
    19/12/2009

מספר הגורל של התינוק הוא 7 מספר שיש בו צורך בפרטיות , עומק איכות דרישה לשלמות , בא כדי ללמוד לחקור להעמיק ולדעת ..מתוך השמות שהצעת אתייחס לכל שם כדי שאפשר להבין את תשובתי
    השם תומר מקבל מפה שעלולה ליצור בעייה בנושא התקשורתית , חברתי , בעייתי
    השם אילאי יוצר מפה קונפליקטית בין הגורל 7 לבין מספר אחר במפה -5 ,עלול להביא לבלבול רב , פחד מאיבוד שליטה , עד כדי מצבים של איבוד שלייטה
    השם יהלי , מפת חנק , כמו גם השם יאלי , היוצר מפת חנק , עד כמה יכולים להבין את עולם הצרכים שלי , הפרטי יחודי ולא סטנדרטי , כאשר דורשים ממני להיות מאד נורמטיבי ללכת בתלם . מה פתאום לתת לגיטימציה למי שאני ...
    השם עידו - קונפליקט בין מספר 7 גורל ל-5 שם מלא - בעיה שפירטתי באשר לשם אילאי .
    אם כך , כשברור לי שבעייתי שלא יכולה להמליץ על אף שם שבחרת , נסו להתחבר לשמות נוספים , כדי להיטיב עם ילדכם ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו