שם לתינוק

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוק
    ניקה
    18/12/2009

שלום,

בננו נולד ב 11/12/2009.
    אנו מעוניינים לקרוא לו נועם.
    כיצד עדיף לכתובם "נועם" או "נעם" ? איזו אופציה יותר מתאימה מבחינת תאריך הלידה ?
    שם המשפחה הוא שליין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניקה

ליאת יוגב
    19/12/2009

אתייחס לשתי האפשרויות ,ההחלטה בידייך .
    מספר הגורל של התינוק הוא 7 , מספר המדגיש צורך בפרטיות , צדדים רציניים דורשי איכות ,מספרים עצורים רגשית .
    עומק למידה , זהו בעצם עולם הצרכים שלו , כאשר ב-7 קיים צד לא סטנדרטי , מיוחד אחר
    מול זה על פי השם נועם - מתקבלת מפה שלפיה צירוף המספרים מוכיח על נוקשות אובססיביות מצד אחד , מצד שני צירוף מספרים האומר גם אם אני לא סטנדרטי במהות שלי ,לומד שהעולם דורש ממני להיות חלק מ... ללכת על פי מוסכמות , להיות השגי מטרתי שאפתן , לא לוותר לעצמי
    ה-7 מיום לידה 2-11 אומר קצב איטי , ה-8 כמספר דומיננטי במפה יוצר - אמירה שלפיה חייבים להיות בקצב אחר . כמו לראות עד כמה לא מקבלים את מי שאני ... עד כמה מישהו מבין את עולם הצרכים שלי ,
    על השם נעם , מתקבלת מפה שלפיה צירוף המספרים מופנם , מאד עוצמתי רגשי בעיקר בילדות - מה שנקרא - לא פשוט . קונפליקט בין הצד הזקוק לפרטיות לצד הזקוק לשיתוף אינטימיות , עם מה ללכת?מה רוצה בהיבט הזוגי ,לימים ?? ובכלל בכל נושא בחיים , האם ללכת עם הצד הפרטי ? או הצד השותפי ?
    מעבר לכך , שמספר הגורל הינו 7 וכן הפצע הגלגולי , כמו לראות שבחיים הקודמים היתה בעייתיות סביב המקום המיוחד שנועד אליו , עד כמה נתנו לגיטימציה לצדדים המיוחדים הקיימים בי ??
    בעייתי גם בחיים אלה .
    אז לשיקולך , לאחר התשובה המפורטת , יודעת שסיבכתי , אך לימים ,אין לי ספק , שמיטיבה ....
    האם אפשר לחשוב על שמות אחרים ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו