מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקת המקסימה שליכהן אבי28/12/2009
נולדה לי תינוקת בתאריך ה 20/12/2009 בשעה 13:49 ,השם של אישתי הוא כהן שלי וחששבנו על שמות כמו: אגם ,ליאן מעיין ונועה . שוחחתי עם מישהו שמבין קצת בנרמולודיה והוא טוען שאני חייב להשתמש בספרות 4,6,8,7 כלומא אותיות "ד" או "מ" וגם" ו" או "ס" (חובה כפי שאמר לי ) ובנוסף רצוי מאוד "פ" או "ח| וגם "ע| או "ז" . בעקבות הההמלצות חשבנו על השם נועם לילדה אך הוא טוען שלא נכון לתת שם עם קוטונציה של בן עבור בת . הייתי מאוד שמח אם תוכלי להגיב בעניין
תודה מראש
אבי :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאבי כהן
משה גולדברד29/12/2009אבי היקר, עשו לך סלט שלם עם האותיות והמספרים.
נומרולוגיה אינה טכנאות שמות אלא תורה העוסקת באיזון שבין מסלול החיים שלנו (שמבוטא בנומרולוגיה ע"י תאריך הלידה- ואחרי שהילדה יצאה, בשעה טובה, לאויר העולם,התאריך נתון לנו!), לבין תכונות האופי שאיתן היגעה לעולם הזה (לגלגול הזה), בכדי להתמודד עם אותו מסלול חיים.
מה שאנחנו כנומרולוגים, ובפרט מי שעוסק גם בתורת הקבלה עושים, הוא למצוא את האיזון הנכון של תכונות האופי שבעזרתן יהיה , בע"ה, לביתך, הכי נכון וקל להתמודד עם המסלול.
ומאחר ותאריך הלידה שלה מראה לנו על ילדה, ובעתיד אישה, שתאהב ללמוד, שתתחבר לרוחניות, שתהיה רגישה, שתהיה חברותית.(אבג, תוכלו לראות את כל אלה כבר בילדותה הצעירה),
שתעזור לאנשים שסביבה לפתור בעיות ,ועוד ועוד.
ומאחר ויש כאן הרבה מספרי רגש ורכות,
נעדיף שם שיתן לה איזו שהיא אסרטיביות! עמידה איתנה על הקרקע.
ולכן ליאן יכול להתאים= כי מסתכם ב 1, אגם יכול להתאים=כי מסתכם ב 8,או כל שם אחר שנושא בתוכו ובסיכומו מספרי 8 ו-1. או 3, כי אש סה"כ השמות : שם פרטי +שם משפחה (המבוטאים בנומרולוגיה כאישיות הכללית והשאיפה בחיים), יסתכמו ב-8.(חיבור בין החומר לרוח וכו וכו).
אני חייב לציין שהדברים הם לא בשחור או לבן מפני שאנו בודקים גם אתאיזון האותיות בשם וכו.
ולכן לבדיקה מעמיקה בנושא, אנו בונים מפה מדוייקת יותר.
שיהיה במזל טוב (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך לתגובה
אבי כהן29/12/2009משה ראשית אני רוצה להודות לך על התגובה , יש לי רק עוד שאלה אחת , האם השם נועם יכול גם הוא להתאים ואם כן האם יש עדיפות בין השמות נועם / אגם / ליאן ?
תודה אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)