התלבטות לגבי שם לתינוק- הברית מחר!!

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי שם לתינוק- הברית מחר!!
    מיכל
    10/01/2010

שלום רב.
    חברה שלי ילדה בן לפני שבוע בשעה טובה.
    היא ובעלה ממש מרגישים ששם הילד צריך להיות יונתן, אולם הדודה שלה אמרה שזה עלול להיות בעייתי מבחינה נומרולוגית הקשורה בתאריך הלידה. מאד חשוב לה לקבל החלטה נכונה והזמן דוחק..
    שמות ההורים הינם אריה ושירה
    שם המשפחה הוא בורדה
    וחשוב להם יונתן בלי ה' (לא יהונתן) אבל הם בהחלט מוכנים להוסיף שם שני אם צריך.(כמובן שישמחו לקבל המלצה מכם)
    תאריך הלידה העברי: י"ז טבת תש"ע
    תאריך הלידה הלועזי 3/1/10

כמובן שנשמח אם תחזרו אלינו במהירות האפשרית לג'ימייל שלי

בברכה, מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיכל

ליאת יוגב
    10/01/2010

ראשית לא אדע להסביר עמדות וידיעה של אחרים , כך שאתייחס לניתוח המפה בבחירת השם יונתן בורדה , מתוך הידע שלי ...
    אם כך , מספר הגורל הינו 7 מספר המראה על צדדים רציניים מעמיקים איכות דרישה לשלמות ..
    יום הלידה הוא 3 ואם כך קיימים גם צדדים יותר קלילים זורמים חברותיים , מה גם שהשם הפרטי גם הוא 3 , ואם כך מדגיש הצד הקליל חברותי וזורם .
    מול זה מתוך צירוף כל מספרי המפה מתקבלים מספרים המראים על רצינות רבה , מידה של נוקשות , גם אם לימים הרצון לראות עצמו יותר קליל משהו .. אם כך קלילות מול נוקשות רצינות בגרות .
    צירוף השם המלא המתקבל הוא 4-22 המראה על צדדים שלפיהם קיימת יכולת מאד פרקטית מצד אחד ,אך גם צד המוכיח על עשיה בקנה מידה גדול , בהמשך הדרך בחיים .
    צדדים שלפיהם מי שיכירו מבחוץ לא יכיר אותו מבפנים , הפנים יותר מנטלי חוכמה תובנות החוצה חשוב יהיה לו להיראות צדדים מעשיים מסגרתיים ...
    אין כאן בעייתיות כזו , שבגללה לא אמליץ על השם .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו