מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבת או בןדניאלה12/01/2010
שלום,
אני יודעת שזה ממש מוקדם (כי אני ממש בתחילת ההריון) אבל אני חושבת על הנושא של שם המון וכבר מעכשיו.
אנחנו רק עוד שבוע נדע אם יש לנו בן או בת אבל כבר יש לנו 2 שמות פוטנציאלים לכל מין.
אם זה בן אנחנו אוהבים את אורי או עידן ואם בת מיקה או ליאה.
תאריך הלידה הצפוי הוא 28.7.10 . שמי דניאלה קרן וייס - קליינמן שמו של בעלי עמית.
בהנחה שהתניק/ת יוולדו בתאריך זה האם שמות אלו טובים או האם כדאי להרחיב את המחשבה לשמות נוספים?
אשמח לתשובה כללית , אני מבינהכי תשובה מדוייקת לא ניתן לתת לי מכיוון שזה תלוי בתאריך ושעת הלידה המדוייקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים לי ולאחרים כן???
דניאלה13/01/2010אם לא ניתן לענות לי אז תגידו לי לפחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדניאלה
מאיה קדם13/01/2010שלום דניאלה,
עדין לא ניתן לעזור לך בבחירת שם לתינוק/ת שטרם נולד/ה.
לאחר הלידה אשמח לעזור בבחירת שם לתינוק/ת.
בהצלחה,
מאיה קדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דניאלה
ליאת יוגב13/01/2010את נותנת נתונים לא ברורים , ראשית , מהו שם המשפחה של התינוק -ת ?
עדיין לא ידוע מין הילוד , אז בעצם למה כל כך חשוב כבר לבחור ??
נכון שלפעמים אני עונה בטרם נולד התינוק , במקרה שכאן , אין ידיעה לכל כך הרבה דברים
משום כך, לא אוכל להשיב כרגע .
היי איתי בקשר לאחר הלידה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)