רומי או גילי?

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• רומי או גילי?
    רונית שילון
    17/01/2010

ביתי נולדה ביום 29.12.2009 ואנו עדיין מתלבטים בין שני שמות: רומי ו- גילי. שם המשפחה הוא בודניוק. תודה
    רונית ושלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רומי או גילי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רונית

ליאת יוגב
    17/01/2010

מספר הגורל של התינוקת הוא 7 , מספר המדגיש צורך רב בפרטיות, מספר שיש בו מהעומק ידע חכמה , רצון להבין הדברים לעומקם ולנתח מצבים , מספר לא סטנדרטי , יחודי פרטי , מול זה על פי השם רומי , מתקבלת מפה שיש בה קונפליקטים מאד גדולים בין ה-7 הפרטי ל-2 הזוגי אינטימי ,
    א. מפת חנק , כאשר עד כמה נותנים לי ללכת עם עולם הצרכים האמיתי .. עד כמה האנשים הסובבים אותי יוכלו להבין את הפנים שלי ??
    ב. מספרים מאד מופנמים , ג. פחות קבלה עצמית , מאחר , שכלפי חוץ יהיה חשוב להראות צדדים פתוחים במיוחד , אך לא כך אני , תלמד שהעולם לא אוהב אותה בצדדים המופנמים הקיימים בה .
    ד. בעייה , לימים בבחירת בן זוג ... כי עולם הצרכים שונה ...
    השם גילי , יוצר גם הוא מפת חנק , כאשר תקלוט מהחברה סביבה הורים מורים שרוצים אותה מאד משפחתית הרמונית הולכת בתלם , אך לא כך היא בבפנים שלה ... כמו לומר קיימים בה חלקים פרטיים במיוחד , מי מבין לליבי ??
    אז לשיקולך , האם קיימות אופציות נוספות ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו