שינוי שם משפחה אשר שייך לגרוש שלי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שינוי שם משפחה אשר שייך לגרוש שלי
    ליהיא אדטו
    27/01/2010

אני מעוניינת להחליף את שם משפחתי אך להשאירו עם האותיות המרכיבות את שם המשפחה הקודם,א,פ,ל שמי ליהיא אדטו ואני רוצה להחליף תאריך לידתי 7.8.1968 ומתעסת עכשיו גם באימון אנשים להגשמה עצמית,ונוער בבתי הספר להתמודדות עם קשיי היומיום והפרשנויות שלהם למצבים.
    חשוב לי שם שיאזן את יכולת ההקשבה וההכלה מול היוזמה הקיימת בי והאמביציה להצלחה ואוטונמיה,עצמאות ויצירתיות,אמביציה להצלחה,
    האם לשם המשפחה יש משקל בכלל ? אגב עלצפי קריאה באתר היבנתי ששמי ללא המשפחה=2
    ותאריך הלידה - 3 האם זה מדוייק שאני אמורה להיות עם סכום גבוה יותר בשם? ואם כן האם אני אמורה להחליף את שמי הפרטי ? או לקצרו ?אם ככככן מה עדיף? לין? או ליה? אנא תשובתכם המהירה הענין דחוף לי ביותר
    בתודה מראש ליהיא לעת עתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לליהיא אדטו

משה גולדברד
    27/01/2010

ליהיא שלום.
    אני רוצה לעשות לך קצת סדר.
    נוצרו לנו בארץ "טכנאי שמות", ן"קבלנים"-(לא מקובלים).
    אבל הנושא מאוד עמוק ומאוד מורכב (בהנחה שאנחנו מאמינים).
    שמות האדם שאיתם היגיע לעולם לגלגול הנוכחי, הם כלי עבודה, שנתנו לאדם לפני שהיגיע לכאן, להתמודדות עם מסלול החיים שגם איתו היגיע האדם בכדי לעשות שיעורים ותיקונים.

השם הפרטי שלך:ליהיא, שאני לא יודע אם הוא המקורי, הוא שם יפה ואנרגטי!
    לגבי שם המשפחה, במידה ואשה מתגרשת, או שתשמור על שם בעלה, אבל מומלץ! שתחזור לשם משפחתה המקורי,כי זהו הבסיס שלה.
    יש אפשרות "לעברת" או לשנות, אבל זה צריך להיות שם שמאוזן עם: תאריך הלידה העברי, תאריך הלידה הלועזי, השפ הפרטי ופרשת השבוע.
    כתבי לי במסודר: שם מקורי (פרטי ומשפחה) שאיתם יצאת לעולם!
    איך קראו לך במהלך השנים,
    תאריך לידה נתת, ואת העברי יש לי.ופרשת השבוע שלך יש לי.
    ומשם אשמח מאוד לסייע לך להחליט.
    לגבי מספר השם הפרטי יותר גדול מסה"כ תאריך הלידה, (מסתובבות בשוק תיאוריות מתיאוריות שונות), אכן יש טענה כזאת, אבל מאחר וכולנו באנו לכאן עם שיעורים ותיקונים, הרי שלאף אחד או אחת אין מסלול חיים מושלם.
    ואם תבדקי חברים שאת מכירה, תגלי שלחלק מהמוצלחים ביותר שאת מכירה, השם הפרטי קטן יותר מסה"כ תאריך הלידה. ולכן, לקחת את זה בעירבון מוגבל!
    כתבי לי את כל הנתונים ואשמח לעזור (-:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו