מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שינוי שם משפחה אשר שייך לגרוש שליליהיא אדטו27/01/2010
אני מעוניינת להחליף את שם משפחתי אך להשאירו עם האותיות המרכיבות את שם המשפחה הקודם,א,פ,ל שמי ליהיא אדטו ואני רוצה להחליף תאריך לידתי 7.8.1968 ומתעסת עכשיו גם באימון אנשים להגשמה עצמית,ונוער בבתי הספר להתמודדות עם קשיי היומיום והפרשנויות שלהם למצבים.
חשוב לי שם שיאזן את יכולת ההקשבה וההכלה מול היוזמה הקיימת בי והאמביציה להצלחה ואוטונמיה,עצמאות ויצירתיות,אמביציה להצלחה,
האם לשם המשפחה יש משקל בכלל ? אגב עלצפי קריאה באתר היבנתי ששמי ללא המשפחה=2
ותאריך הלידה - 3 האם זה מדוייק שאני אמורה להיות עם סכום גבוה יותר בשם? ואם כן האם אני אמורה להחליף את שמי הפרטי ? או לקצרו ?אם ככככן מה עדיף? לין? או ליה? אנא תשובתכם המהירה הענין דחוף לי ביותר
בתודה מראש ליהיא לעת עתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליהיא אדטו
משה גולדברד27/01/2010
ליהיא שלום.
אני רוצה לעשות לך קצת סדר.
נוצרו לנו בארץ "טכנאי שמות", ן"קבלנים"-(לא מקובלים).
אבל הנושא מאוד עמוק ומאוד מורכב (בהנחה שאנחנו מאמינים).
שמות האדם שאיתם היגיע לעולם לגלגול הנוכחי, הם כלי עבודה, שנתנו לאדם לפני שהיגיע לכאן, להתמודדות עם מסלול החיים שגם איתו היגיע האדם בכדי לעשות שיעורים ותיקונים.
השם הפרטי שלך:ליהיא, שאני לא יודע אם הוא המקורי, הוא שם יפה ואנרגטי!
לגבי שם המשפחה, במידה ואשה מתגרשת, או שתשמור על שם בעלה, אבל מומלץ! שתחזור לשם משפחתה המקורי,כי זהו הבסיס שלה.
יש אפשרות "לעברת" או לשנות, אבל זה צריך להיות שם שמאוזן עם: תאריך הלידה העברי, תאריך הלידה הלועזי, השפ הפרטי ופרשת השבוע.
כתבי לי במסודר: שם מקורי (פרטי ומשפחה) שאיתם יצאת לעולם!
איך קראו לך במהלך השנים,
תאריך לידה נתת, ואת העברי יש לי.ופרשת השבוע שלך יש לי.
ומשם אשמח מאוד לסייע לך להחליט.
לגבי מספר השם הפרטי יותר גדול מסה"כ תאריך הלידה, (מסתובבות בשוק תיאוריות מתיאוריות שונות), אכן יש טענה כזאת, אבל מאחר וכולנו באנו לכאן עם שיעורים ותיקונים, הרי שלאף אחד או אחת אין מסלול חיים מושלם.
ואם תבדקי חברים שאת מכירה, תגלי שלחלק מהמוצלחים ביותר שאת מכירה, השם הפרטי קטן יותר מסה"כ תאריך הלידה. ולכן, לקחת את זה בעירבון מוגבל!
כתבי לי את כל הנתונים ואשמח לעזור (-:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)