בחירת שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוקת
    ענבל
    30/01/2010

בתאריך 25 ביונאר 2010 נולדה לי בת.
    שם ההורים: ענבל ושי
    שם משפחה: תורן
    מתלבטים בין השמות: אריאל, יובל, לי

איזה מהם מתאים יותר ולמה?
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענבל

ליאת יוגב
    30/01/2010

מספר הגורל של התינוקת הוא 11-2 מספר המייצג צדדים רגשיים במיוחד , בילדות צורך בתמיכה ועידוד , מול זה בהמשך יכולות מיוחדות ...
    כאשר , מבין השמות שהצעתם , השם אריאל מקבל צירוף קרמטי - קרמה= תיקון מחיים קודמים , שיעור במערכות יחסים בחיים אלה .. לא לבחור בו
    השם יובל מקבל צירוף מספרים מאד רגשי , כאשר גם השם המלא הינו 11-2 מה שמוכיח על עוצמות רגשיות מאד חזקות , אך מצד שני קיים צד האומר מה פתאום לא הולכת עם הצדדים הרגשיים הרבים הקיימים בי , חייבת להיות מאד פרקטית מעשית ומה פתאום ללכת עם הצד הרגשי הקיים בי ?
    בעייתי , במיוחד במיוחד שמתקבל גם צירוף קרמטי 13-4 הנעלות מחשבתית , כמו גם מפה חרדתית
    השם לי , צירוף מספרים שלפיו פחד מלאבד שליטה , מציאות חיים המביאה להפתעות , איבוד שליטה , כמו גם בעייה תקשורתית .
    אז על מה להמליץ ? שאלה .... נסו להתחבר לשמות נוספים , אך לא אוכל להמליץ על אלה השמות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו