מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השם מיקה או נויהרעות04/02/2010
לבת דודתי נולדה תינוקת בתאריך 26.01.10 בשעה 23:20.
שמה של האמא הוא עינב רחמים ותאריך הלידה שלה הוא 5.10.77
שמו של אביה הוא יוסי ערן רחמים ותאריך הלידה שלו הוא 10.10.77
ההורים חושבים לקרוא לביתם החדשה בשם מיקה, האם שם זה מתאים לה?
או השם נויה?
אשמח עד מאוד לקבל תגובה על כך,
תודה רעות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רעות
ליאת יוגב04/02/2010מספר הגורל של התינוקת הינו 3 , מספר המדגיש צדדים חברותיים , קלילים , צורך בלהישאר ילדה , עם המון רגישות , כאשר שתי השמות המוצעים מהווים בעייתיות , זאת מאחר והשם מיקה , יוצר מפה שלפיה חלק מאד גדול אומר , יכולת לזרום להיות קלילה , חברותית מבטאת , מול החלק האומר - מה פתאום , פחד מלאבד שליטה בעולם הקליל , חייבת להיות רצינית בוגרת איכותית , אם כך , עם מה נכון לי ללכת ? מפת פחד מאיבוד שליטה המביאה לחיים מצבים של הפתעות .
מעבר לכך , נוצרת בעייה תקשורתית .
השם נויה - יוצר מפת חנק , עד כמה נותנים ללכת עם העולם הפנימי שלי ? עם עולם הצרכים וההזדקקות שלי , או דרישות להיות אחראית , בוגרת פרקטית מעשית , עד כדי הדחקה לעולם הצרכים שלי ... בעייתי .
האם קיימות אופציות נוספות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיים שם נוסף
רעות05/02/2010כן, קיימים שמות נוספים והם: ארבל וגפן.
מה לגביהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רעות
ליאת יוגב05/02/2010בין השמות ארבל או גפן , נראה שהשם ארבל - עדיף , מתקבלים מספרים שבמרבית חלקי המפה הם מספרים נשיים רכים , חבורתיים , נכון שכלפי חוץ תראה לעולם מידה של ריחוק , שמירת חיץ , כמו לראות שלא תמיד תקבל את החלקים הרגשיים והחברותיים הקיימים בה , כי תלמד שהעולם לא יאהב אותה ככזו ... כחברותית , רגישה
השם גפן , מקבל מפה שיש בה סוג של נוקשות , מול החלק הפנימי הכל כך רגיש , כמו לראות - חנק . עד כמה מישהו חיצוני לי יוכל להבין את עולם הרגשות הקיים בי ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)