מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבת - מיה, ניבה, הילה, אלונהליאת יוגב07/02/2010
תאריךלידה 28.1.10 בשעה 15:16
אבא -עידו אמא- ענבל
אחים: ליהי איה ברק
אני רציתי לקרוא לה מיה (צליל פותח מי) אבל האבא מסרב
חשבנו על ניבה (אהבתי), הילה (אני פחות מתחברת) אלונה???? ואנחנו די אובדי עצות
אנחנו מחפשים שם עם 2 או 3 הברות, עם משמעות, עם צליל נעים ושלא יהיה נפוץ מידי
נשמח לשמוע דעה מקצועית.
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ענבל
ליאת יוגב08/02/2010מהו שם השמפחה של התינוקת ? ומהם השמות שמתחברת אליהם בודאות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת
ענבל08/02/2010שם המשפחה: סלפק
אני מתחברת למיה (מי צליל פותח) או ניבה בעיקר
כרגע אני לוקחת בחשבון גם אלונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת
ענבל08/02/2010שם המשפחה: סלפק
אני מתחברת למיה (מי צליל פותח) או ניבה בעיקר
כרגע אני לוקחת בחשבון גם אלונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ענבל
ליאת יוגב08/02/2010מבין השמות שהצעת , מיה , ניבה או אלונה , השם המתאים ביותר הוא אלונה
כאשר מספר הגורל - צמצום תאריך הלידה המתקבל הוא 5 , מספר המדגיש צורך בריגוש עניין סקרנות תנועה , מול זה , מתוך השם אלונה, מתקבל צירוף מספרים מאד דינמי , חברותי זורם , מלא אקשן , מול זה קיים גם צד של שיקול דעת , בדיקה של הדברים עם כל הצורך בהיסחפות ...
השם מיה , יוצר מפת פחד מאיבוד שליטה -= בעייתי ,גם פחות קבלה עצמית ..
השם ניבה יוצר מפה קונפליקטית, כמו גם מפת חנק . עד כמה ניתן ללכת עם היעוד שלשמו הגיעה ??
בעייתי
בהצלחה ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)