התלבטות בבחירת שם לבת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• התלבטות בבחירת שם לבת
    ארז
    10/02/2010

שלום,
    בשעה טובה ומוצלחת נולדה אתמול (9.2.10) בתנו הבכורה.
    אנחנו מתלבטים בין כמה שמות:

לירן, ליאל, ליאן

אני אוהב יותר את לירן, ואשתי אוהבת יותר את ליאל.

איזה שם מתאים לה יותר מבחינה נומורולוגית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בבחירת שם לבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

ארז
    10/02/2010

שם המשפחה שלנו - פרץ.
    שם האם : רוזי, תאריך לידה : 23.12.82
    שם האב : ארז, תאריך לידה: 18.7.81

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארז

ליאת יוגב
    10/02/2010

מספר הגורל , צמצום תאריך הלידה של התינוקת הוא 5 , מספר המדגיש צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות חברה תקשורת , תנועה . כאשר , על פי השם לירן מתקבלת מפה שקיימים בה חלקים מאד זורמים , מול חלק אחר האומר , עד כמה לא רוצה להראות לעולם החלק הזורם הקיים בי , כמו לראות עד כמה לא מקבלת את מי שהיא , מאחר שאם רוצה להראות משהו אחר ממי שאני , סימן שלא ממש אוהבת את מי שאני ... מה שנקרא - פחות קבלה עצמית .
    השם ליאל, יוצר מפה , שלפיה , קיימים צדדים של חופש ריגושים , מול חלק אחר האומר , חייבים להיות בשליטה מלאה , עד כדי שלא נותנת לעצמי ללכת עם מה שקיים בי , פחד מאיבו ד שליטה
    כמו גם פחות קבלה עצמית - בעייתי במיוחד
    השם ליאן - יוצר מפת חנק , צד של חופש מול ,צדדים שקולים ועד כמה מרשה לעצמי ללכת עם מי שאני ? כמו גם מפה תלותית במיוחד . המון בעיות ...
    אם כך , חשוב לבדוק שמות נוספים , אשמח לסייע לבחור השם הראוי .

להשתמע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שמות

ארז
    11/02/2010

תודה על התשובה המהירה.

מה לגבי השמות האלה :
    נועה, נויה, אגם, ולירז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארז

ליאת יוגב
    12/02/2010

מספר הגורל של התינוקת הוא 5 מספר המדגיש צורך בחופש ריגוש עניין סקרנות , חברה , תקשורת , תנועה , מול זה מבין השמות המוצעים , השמות נויה , אגם , הם השמות המועדפים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו