מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקת מתוקהשובל11/02/2010
שלום,
ילדתי את ביתי בתאריך 14.11.2009 בשעה 12:45, שמי קטי נולדתי ב 11.9.82 ושם בעלי ליאור נולד ב 25.11.80 ויש לנו בן ושמו רז שנולד ב 30.8.2006, שם המשפחה גרשט. לתינוקת בחרנו את השם זואי. אשמח לדעתך לגבי השם הנבחר לתינוקת ואם אפשר גם לגבי שמו של הבן רז. תודה מקרב לב! יום טוב ומבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לליאת- שם לתינוקת
שובל12/02/2010ליאת שלום,
כל מי ששלח לך הודעה בסמוך אליי קיבל את תשובתך, אך אני טרם, אולי התפספסתי בין כולם אז אני מפנה את תשומת ליבך,
אשמח להתייחסותך לגבי האם בחרנו נכון שמות לילדינו, תשובתך חשובה לי מאוד.
תודה מקרב לב
קטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קטי
ליאת יוגב12/02/2010על פי המפה של זואי - נראה שקיימים צדדים הזקוקים לחופש ריגושים עניין, מול חלקים פרקטיים שאפתניים והשגיים . אפשרו לה את מרחבי המחיה , החופש היכולת להגיע לבגדול . כמו גם להפנות אותה לכיוון תנועתי .
רז , מפה מא עצמאית יחודית , תוך גישה מעשית במיוחד .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ומשהו נוסף
שובל12/02/2010היי ליאת, ראשית תודה רבה.
שנית, מס' שאלות :
- למה כוונתך בכיוון תנועתי שכתבת לגבי זואי?
- לא מובן לי המשפט שכתבת לגבי רז- אשמח להבהרה.
כמו כן, לולא היינו נותנים כבר את השמות לילדים והיינו מתלבטים בבחירת שמותיהם, האם היית ממליצה על השמות שבחרנו? כי ראיתי שישנם שמות שאת כותבת להורים בשום אופן לא לתת אותם ולאחרים את כותבת למשל שהשם מומלץ, אז מה לגבי רז וזואי?
תשובתך חשובה לי,
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קטי
ליאת יוגב14/02/2010השמות נבחרו!, אין ויכוח על השמות , אם תרצי יעוץ מעמיק , אשמח לעשות זאת בדרך אחרת ,
מאחר ומדובר בשמות שנבחרו , לא מוצאת סיבה לחזור ולהעמיק מעבר לכך , בפורום זה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)