מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה כדאי עפרי או עופרייהודית14/02/2010
נתתי לבתי את השם עפרי או עופרי
מה עדיף? שם המשפחה ריינהולד
אבא ארז אימא יהודית
תאריך לידה 13.10.09 שעה 23:05
בהתחלה רציתי עם ו, אבל יצא לי לקרוא שיר השירים ושם כתוב עפר ללא ו....
תודה רבה
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יהודית
ליאת יוגב15/02/2010ניתוח מפתו של האדם הוא בהתאם לבחירת השם הראשון , כמו לומר , בעובדה שבחרת לביתך השם עופרי , כך אבחן המפה ...
אם כך , מספר הגורל של התינוקת הוא 7 מספר המדגיש צורך בפרטיות , עומק איכות ידע למידה
מול זה המספרים האחרים מראים על כך , שנדרשת להיות יותר זוגית הרמונית שותפה , כמו לראות שלא פעם תקלוט שהדרישות ממנה הן שונות מעולם הצרכים הפנימי שלה ..
כבדו את המקום הפרטי , את הצורך שלה בלבדיות . כאשר השם עפרי - ללא ספק , לא מתאים באופן הזה ...ושוב , בעובדה שזהו שמה עופרי , הקפידו לתת מקום לעולם הפרטי והמיוחד הקיים בה ...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
יהודית16/02/2010זהו שלאחרונה אני מתבייתת על עפרי
מה דעתך? נראה לי יותר מתאים לה...
רציתי רק שתכווני אותי לפני שאני רושמת אותה בת.ז.
עפרי ללא ו' מהי משמעותו?
תודה שוב
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יהודית
ליאת יוגב16/02/2010פחות אוכל להמליץ על בחירת השם עפרי , ללא האות ו , זאת מאחר ומתקבלת מפה
שקיימים בה קונפליקטים רבים , העלולים ליצור מצבים של בלבול רב , כמו גם - פחות קבלה עצמית .
אם כך , האם ממליצה לשנות השם לעפרי - תשובתי - לא .
אך לשיקולך, כמובן ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
יהודית17/02/2010אני אשאר עם עופרי
בהתאם לתשובתך
יהודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)