מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת שםרינת11/10/2007
שלום,
יש לי ילד בן חודשיים וחצי, נולד ב 1/8/07 - ירין ברדה
וילדה בת שנתיים פלוס, נולדה ב 27/2/05 - שובל ברדה.
ברצוני לדעת האם השמות שנתתי לילדי מתאימים להם?
תודה מראש, רינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרינת
צלילה שפיר13/10/2007מעניין שלשתי בנותייך אותו מספר גורל – 9 . מספר זה מתקבל כשמחברים את כל הספרות של תאריך הלידה. הרבה מעלות טובות אפשר למנות למספר זה – קודם כל מדובר בגאון אינטואיטיבי. לשתי בנותייך רגשות עמוקים, וידע רב. מהר מאד תגלי שהן יודעות הרבה דברים גם בלי שלמדו.
תני כבוד לחשיבה המיוחדת של בנותיך ולמה שהן אומרות. יחד עם זאת אל תנסי "להעסיק" אותן כמתקשרות, לפני שיגיעו לכך ביוזמתן.
יש גם לא מעט שוני ביניהן, אך במסגרת זו לא אוכל להיכנס לאבחון מלא.
באשר לשמות – אינני רואה טעם להתייחס לשם שכבר קיים, אלא אם מתעוררת בעיה מיוחדת שבגללה שוקלים החלפת שם. לכל שם כמעט יש יתרונות וחסרונות. אפשר להשוות בין שמות טובים יותר או פחות, ולציין את היתרונות והחסרונות של כל שם, וזה יהיה דיון עקר, שאינני רואה בו טעם.
כן אני רואה טעם לשאול איך עליך להתייחס לבנות המיוחדות שלך.
באופן כללי הייתי מספרת לך שבנותייך זקוקות לחופש פעולה ומחשבה ולהתלהבות רגשית. כדאי להפנות את הרגשות הסוערים לכיוון של פעילויות יצירתיות ומלהיבות.
רצוי להן להימנע ממאבקים. הן צריכות ללמוד להתפשר ולהגמיש עמדותיהן.
מעבר לכך, יש לא מעט עצות שהייתי מוסיפה לכל אחת מהן לחוד בהתאם לתאריך המיוחד לה. אך לא כאן המקום.
תודה על פנייתך, צלילה 6391715 04* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערה קטנה
רינת14/10/2007יש לי 2 ילדים בן (ירין) ובת (שובל), ההתיחסות שלך היא מכוונת לשתי בנות.
למרות שלדעתי זה לא משנה, זה אותו הדבר. נכון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרינת
צלילה שפיר14/10/2007בעיקרון זה אותו הדבר, סליחה על הטעות, צלילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)