בדיקת שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בדיקת שם לתינוקת
    עדי
    17/02/2010

שלום שמי עדי ושם בעלי הוא אסף שם המשפחה שלנו הוא דהןי ילדתי בת ב 7.2.10 בשעה 14:40 קראנו לילדה ליאן ברצוני לדעת אם השם מתאים לה ..??..תאריך הלידה שלי הוא 25.1.85 ושל בעלי 27.4.84 רציתי לדעת גם לגבי השם סיאל מה יותר מתאים ..ואם השמות לא מתאימים אם תוכלי לתת לי כמה שכן..?..תודה מראש עדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדי

ליאת יוגב
    17/02/2010

ניתן להבין מדברייך שהשם לתינוקת נבחר , כך שאין כאן שאלה איזה שם מתאים יותר ,
    80% מערך מפתו של האדם , בהתאם לבחירת השם הראשון ...
    השם ליאן דהן , יוצר מפה שלפיה , מספר הגורל הינו 3 מספר רגשי ,צורך בביטוי ,המפה המתקבלת היא מספרים רגשיים מול זה - פחד מאיבוד שליטה , מתוך צורך ללכת עם הצדדים היותר מנטליים .
    פחד מלהיסחף בעולם הרגשות ,
    אפשרו לה לבטא את רגשותיה , כמו גם , להישאר ילדה , ליצור ...
    בהצלחה (השם סיאל - לא מתאים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

עדי
    18/02/2010

תודה רבה לך אז אני מבינה שהשם ליאן מתאים לה....?..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי

ליאת יוגב
    18/02/2010

לא זו היתה תשובתי .... תשובתי היא שהשם נבחר וכל שאלה איזה שם מתאים יותר לא רלוונטי
    שימי לב לתשובתי , כאשר קיימת מפת פחד מאיבוד שלייטה המשמעות , שלא פעם במקום ללכת עם מי שאני , צריכה כל הזמן לשמור על האמת שלי שלא להיסחף רגשית ...
    מאחר שאין כאן שאלה לגבי מספר שמות , אלא ציינת , שבחרת בשם ליאן , זוהי התוצאה
    אם לא ברורה מספיק , אפשר להתקשר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ממש מבינה

עדי
    18/02/2010

אני ממש לא מבינה מבחינתי גם אם השם ניבחר והוא לא מתאים לה אני ישנה בגלל זה אני שואלת אם בכלל הוא מתאים לא הבנתי אותך בקשר למפה הזו ואם יש לךשמות שכן מתאימים שאת יכולה לציין ולעזור לי אשמח מאוד ...ואם השם מתאים אז אני אשאיר אותו ..?.מה לגבי אגם ..?..מה יותר מתאים ליאן או אגם ..? והגדול מה המפה הראתה לך שכן או לא ..?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו