מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבןנטליה02/03/2010
שלום לכן,
שמי נטליה ולבעלי קוראים ארקדי שם משפחה סברדלוב, לבת שלנו , בת ה-3, קוראים אמיגל.
עוד כמה שבועות אני אמורה ללדת בן, בעזרת השם.
מאוד חשוב לי להתיעץ איתכן על שם.
אני יודעת שאת השם בוחרים אחרי הלידה, אבל אני רוצה לדעת ממה אפשר לבחור משום שיש כמה אילוצים:
1. במהלך הריון, סבא שלי, שגידל אותי וחי איתנו, נפטר בגיל 87. שמו היה: סולומון (בת"ז) אבל כולם קראו לו שלומה/ו / סמיון. והייתי מאוד אות ראשונה משמו לתת לבני (ש' או ס')
2. לסבתא של בעלי קראו טובה וחמתי מתעקשת שהאות הראשונה של שמה יהיה גם בשם התינוק ת' או ט'.
הייתי שמחה מאוד שתעזרו לי עם רשימת שמות האפשריים לבחירה.
אני מאוד אוהבת שם שובל, אבל אין בה את ט' או ת' אלא אותיות עמצאיות (ט-וב-ה).
מה אני עושה?? נורא קשה מבחינה הזאת.
אנא עזרו לי עם הרשימה.
המון תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נטליה
ליאת יוגב02/03/2010אין לי מושג איך לענות לך .... חשוב לדעת האם כשבוחרת שם חושבת בשפה העברית ?או רוסית ?במידה וחושבים בעברית נסי להתחבר לשמות ,היי ברורה עם עצמך מהו השמות האהובים עליך ודברי איתי לאחר הלידה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)