עזרה דחופה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה
    אורלי
    18/03/2010

נולד לנו בן זכר ביום ג' 16.3.10 בשעה 18:05 .
    שם משפחה : אליה
    שם ההורים : אורלי וצחי .
    השמות שאנו מתלבטים : איתן , הראל , דולב , שגב , יואב ורועי .
    נשמח אם תוכלי לפרט אילו שמות מתאימים ואילו לא ומדוע .
    בתודה מראש , צחי ואורלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורלי

ליאת יוגב
    18/03/2010

מספר הגורל של התינוק הינו 4-22 מספר המדגיש צורך בבטחון מסגרת יציבות , מול זה המספר 22 - לימים אפשרי לכיוון עשיה בגדול , כריזמה ועוד .
    מול זה על כל אחד מהשמות שהצעתם, קיימת בעייתיות , השם איתן יוצר מפה קונפליקטית , במישור הזוגי - בעייתי מה בוחר ורוצה ?.
    הראל דולב - מקבלים צירוף קרמטי 13 - 4 נעילות מחשבתית , חוסר שביעות רצון ועוד .
    השם יואב , צירוף מספרים של פחות קבלה עצמית , עד כמה אוהב את מי שאני ??
    גם כי , אפשר לראות שזוהי המפה היותר מתקבלת - ושוב מי שאני -בעיקר ילד טוב ההולך על פי נורמות , אך כלפי חוץ חייב להראות לעולם הצדדים היותר שובבים , סתגלניים שבי , כמו להראות לעולם משהו אחר מכפי שאני , אם כך , עד כמה אוהב את מי שאני ??
    רואי - בעייתי
    לשיקולכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לתינוק שנולד

אורלי
    19/03/2010

ליאת שלום,
    ראשית, המון תודה על העזרה!
    לא התייחסת לגבי השם שגב
    אופציות נוספות שנודה להתייחסותך הן: עמית, רועי (התייחסת לרואי),
    תודה מראש, אורלי וצחי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורלי

ליאת יוגב
    19/03/2010

ראשית , התכוונתי בהתייחסותי לשם רועי - כבעייתי .
    השם שגב , גם הוא בעייתי ,
    לעומת זאת השם עמית , אפשרי בהחלט , גם כי מוכיח על כך שאבא לא תמיד יכבד את עולם הצרכים של הילד .
    אך בסה"כ המפה נראית כמתאימה יותר , כאשר מוכיח על צדדים פעלתניים , אנרגטיים , מול הצורך הפנימי בקצב איטי - שזוהי אחת מהבעיות האפשריות ,
    כשחשוב לציין שעל ציר גיבוש האישיות , המספרים בכללותם הרמוניים מספר 4 מול 8 , כמספרים פרקטיים מעשיים, כמו לראות שהאפשרות לגבש עצמו במצבים קשים , אפשרי .
    האם השם מושלם - לא.
    ובכל זאת המומלץ מכולם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו