מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקתרויטל29/03/2010
שלום וחג שמח,
אנחנו מחפשים שםלתינוקת שנולדה תמול, 28/3/10 בשעה 6:30 בבוקר.
השמות שלנו הם: רויטל ואופיר אברמוביץ
השמות שחשבנו עליהם: שחף, לינוי, גלי, רוני, נועה ונעם.
נוה על עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רויטל
ליאת יוגב30/03/2010מספר הגורל של התינוקת הינו 7 - מספר המדגיש צורך בידע חכמה למידה , עומק , רצינות , דרישה לשלמות , מספר המייצג צדדים מאד פרטיים יחודיים , מול זה מבין השמות שהצעת , מאד קשה לי להמליץ על מי מהשמות ,
השם שחף , מפת פחד מאיבוד שליטה כמו גם פחות קבלה עצמית , השם רוני ונועה מפות קונפליקטיות בין מספר 7 גורל לבין המספר 5 , מצבים של בלבול בין הכובד הרצינות לבין ה-5 הקליל הזורם , אם מה ללכת ??? בעייתיות רבה , היוצרת מציאות של איבודי שליטה בתוך החיים .
השמות גלי לינוי - יוצרות מספר קרמטי 16-7 = שיעור במערכות יחסים ועוד .
השם נעם יוצר - מפה שלפיה צורת החשיבה הינה - פרקטית מול העובדה שמי שאני ממש לא בכיוון אם כך , עם מה ללכת ?הגישה הפרקטית מעשית , או הצד הרציני מעמיק, כמו גם מפה גברית במיוחד , העלולה ליצור , לימים , קשיים באינטימיות ,
פירטתי את כל אחת מהמפות , כדי שאפשר להבין , שיש משמעות לכל אחד מהשמות והסיבה לכך שלא יכולה לאשר בחירת מי מהם ....
אם תרצו , דברו איתי בצאת החג .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצעה לשמות נוספים
רויטל30/03/2010מה בנודע לשמות: לירון, גאיה, אביב?
אשמח אם תעזרי לי כמה שיותר מהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רויטל
ליאת יוגב30/03/2010אז כך , השם אביב , יוצר מפה המראה על צדדים פרטיים במיוחד מול כישורים בכיוון זוגי הרמוני , משפחתי , יוצר מפת - רצוי מול מצוי המביא לחיים תסכול רב ...תחושה של קינאה באחרים ועוד .
צד אחר במפה על פי אביב - פחות קבלה עצמית ועוד בעיות .
השם לירון - יוצר מפה המראה על חנק , הדרישות ממנה שתלך בתלם , כאשר ה-7 ,כמספר הגורל ,מאופיין בצדדים לא סטנדרטיים וכמו לראות עד כמה לא מאפשרים לה ללכת עם הצדדים המאד מיוחדים הקיימים בה , אם כך , עד כמה מישהו חיצוני לי מבין לעולם הצרכים שלי , להיפגש בחיים עם אנשים מנוכרים , שלא יבינו לעולם הצרכים הפנימי שלי.
על פי השם גאיה , מתקבלת מפת פחד מאיבוד שליטה , פחד מללכת עם העולם הפרטי מדי , מול זה , עד כמה לא לאהוב עצמי ... בעייה
זהו השלב , שמציעה לדבר איתי .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר לבדוק את השם נעמה?
רויטל30/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רויטל
ליאת יוגב30/03/2010השם נעמה , לא מתאים , בשל צירוף מספר קרמטי - קרמה משמעותו קשיים מחיים קודמים היוצר קשיים גם בחיים אלה .
חשוב להימנע מלבחור בזה השם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיון נוסף...
רויטל31/03/2010חשבתי על שמות נוספים- מעין, לוטם ושי-לי/שילי, נוגה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם נוסף
רויטל31/03/2010ליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם שני
רויטל04/04/2010האם המפה תשתנה אם אוסיף למשל לנועה שם נוסף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
רויטל
ליאת יוגב04/04/2010היי רויטל , התשובה היא - לא ! מאחר וההתיחסות היא לשם הראשון שמתכוונת לבחור לתינוקת .
שם שני לא משנה את המפה ...
דברי איתי ,במידה וצריכה "חיזוק" מסויים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)