שם לבננו

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לבננו
    לירז
    02/04/2010

היי ,
    ילדי נולד ב-20.10.2009 בשעה 19:13 (ג' בחשון).
    שמי לירז קינן-08.06.1981
    שם בעלי:שלמה גיא וקנין (קרוי תמיד גיא למרות שזהו שמו השני)-26.1.1978
    שם בננו היקר :יאיר וקנין
    (אציין כי אני היא זו שבחרה לו את השם ומחודש רביעי בערך אני מרגישה כי זה צריך להיות שמו )
    שאלתי הראשונה היא :האם יש בעיתיות עם שמות משפחה השונים שלי ושל בני האם לשנות לי או לו את השם ?
    (אני עיברתתי את השם וקנין לקינן לאחר הנישואין שם נעורי הוא: עמר)
    שאלתי השניה:האם נתיב הגורל שלו הוא 5 ובנוסף מה זה אומר שהמספר הזה חוזר כל כך הרבה פעמים במספרים שלו (שמו ,חישוב תאריך העברי,צימצום שעת היולדו ואפילו תאריך הברית 3.11 )
    אודה לך לתשובה
    שבת-שלום ושוב תודה,
    לירז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לבננו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לירז

ליאת יוגב
    02/04/2010

לשאלתך , האם משנה ששם משפחתך שונה מזה של בנך , חשוב הקשר הרגשי יותר מהכל , גם כי קיימת אמירה האומרת , שאם הילדים נמצאים עד גיל 18 חשוב שיהיה להם את שם המשפחה של ההורים .... דאגי לקשר רגשי נכון והכל בסדר ! גם כי לא בחנתי את צירוף המספרים שלך , בסיפור הזה .
    על בנך יאיר אם צירופי ה- 5 הרבים הקיימים במפתו , אכן , מדגיש את הסקרנות הרבה שבו , הדינמיות , צורך בעניין תמידי , תנועה , ספורט כדבר חשוב במיוחד , חופש וריגושים . גם כי כלפי חוץ חשוב יהיה לו להראות לעולם את הצדדים היותר אחראיים , מסודרים ומאורגנים (האם דרישתו של האב היא למקום הזה )משהו תבניתי יותר ?
    בהצלחה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לירז
    02/04/2010

היי ליאת,
    ראשית תודה רבה על התשובה המהירה.
    לגבי תשובתך הראשונה רציתי לשאול האם מתאים ליאיר שם המשפחה קינן או וקנין?(כלומר האם לשנות גם לו או שעדיף להשאיר?)
    לגבי הספרה 5 שחוזרת :למרות שיאיר רק בן 5 חודשיםהדברים שרשמת לגבי סקרנות ותנועה כל כך נכונים, אפילו לגבי עניין הספורט ,מצחיק שציינת את זה כי יאיר מאוד גבוה לגילו (מעל אחוזון 97)
    ובעלי תמיד אומר מאז שנולד שיש לו נתונים של אתלט -לשאלתך לגבי אביו הוא זה שמעודד אויעודד את העניין בספורט והצד השני שציינת יותר קשור בי אני חושבת
    שאלתי האחרונה היא האם שמו בצירוף שמי ,תאריךך לידתו ושם המשפחה מתאים ? האם יש מקומות שאני צריכה לכוון אותו יותר לשם?
    אודה לך לתשובה,
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לירז
    02/04/2010

היי ליאת,
    ראשית תודה רבה על התשובה המהירה.
    לגבי תשובתך הראשונה רציתי לשאול האם מתאים ליאיר שם המשפחה קינן או וקנין?(כלומר האם לשנות גם לו או שעדיף להשאיר?)
    לגבי הספרה 5 שחוזרת :למרות שיאיר רק בן 5 חודשיםהדברים שרשמת לגבי סקרנות ותנועה כל כך נכונים, אפילו לגבי עניין הספורט ,מצחיק שציינת את זה כי יאיר מאוד גבוה לגילו (מעל אחוזון 97)
    ובעלי תמיד אומר מאז שנולד שיש לו נתונים של אתלט -לשאלתך לגבי אביו הוא זה שמעודד אויעודד את העניין בספורט והצד השני שציינת יותר קשור בי אני חושבת
    שאלתי האחרונה היא האם שמו בצירוף שמי ,תאריךך לידתו ושם המשפחה מתאים ? האם יש מקומות שאני צריכה לכוון אותו יותר לשם?
    אודה לך לתשובה,
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירז

ליאת יוגב
    03/04/2010

הנתונים על פי המפה של יאיר וקנין עדיפים על פני יאיר קינן ,
    אם כך, מן הראוי לא לשנות את שם משפחתו .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו