נועה כשם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• נועה כשם לתינוקת
    שני
    02/04/2010

שלום!
    אני ובעלי מעוניינים לקרוא לתינוקת שלנו נועה.
    שם המשפחה: דניאל, נולדה ב10.3.2010 בשעה 9:05 בבוקר.
    שמי שני.
    האם מתאים? אשמח מאוד לקבל תשובה
    תודה רבה ויום מקסים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נועה כשם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שני

ליאת יוגב
    02/04/2010

קיימת בעייתיות כאשר מפנים אלי שאלה , כמו האם השם נועה מתאים ??
    זאת מאחר ולא נתת אופציות נוספות מעבר לשם זה .
    כאשר קיימות כל כך הרבה סיבות למה לא לבחור בשם זה .
    א. המפה המתקבלת יוצרת צירוף של שני מספרים קרמטיים , קרמה - חובות מחיים קודמים ,
    המביאים לקשיים בחיים אלה , גם 13 וגם 19 . קרמה 13- חוסר שביעות רצון ועוד
    19- מצבים קורבניים בתוך החיים .
    ב. המפה היא מפה של פחד מאיבוד שליטה , כאשר מי שהיא מאד יחודית , אינדבדואלית , אך חשוב יהיה לה ללכת על פי מוסכמות , לפחות על פי החשיבה , כמו לראות אירועים בתוך החיים שיביאו למצבים של איבוד שליטה - הפתעות
    ג. מפה שלפיה יהיה חשוב לה להראות לעולם הצדדים היותר הרמוניים חברותיים רגשיים .דבר היוצר פחות קבלה עצמית .אם לעולם חשוב לי להראות משהו שהוא לא אני , סימן שלא ממש אוהבת את מי שאני ....
    השאלה היחידה המתבקשת , האם קיימות אופציות נוספות , כאשר ברור שהשם נועה - בעייתי כל כך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה ושאלה נוספת

שני
    03/04/2010

אם אני אוסיף שם אמצעי, האם זה ישנה את המפה? איך השם נועה לי דניאל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני

ליאת יוגב
    04/04/2010

בבחירת שם לתינוק ההתייחסות היא לאותו שם שמתכוונים אליו , פחות מכך לשם השני הנוסף לת.ז.
    אלא אם כן מתכוונים לקרוא בכל השם . לדוגמא , נועה לי, בחנתי האפשרות של השם נועה לי , אך ממש לא מתאים , בשל הקונפליקט המאד גדול שנוצר במפה בין מספר גורל 7 לבין המספר 5 , כמספר דומיננטי משמעותי , צירוף מספרים היוצר בלבול גדול במיוחד , מצבים של איבוד שליטה בתוך החיים
    דברי איתי , אנסה לעזור לך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו