מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נועה כשם לתינוקתשני02/04/2010
שלום!
אני ובעלי מעוניינים לקרוא לתינוקת שלנו נועה.
שם המשפחה: דניאל, נולדה ב10.3.2010 בשעה 9:05 בבוקר.
שמי שני.
האם מתאים? אשמח מאוד לקבל תשובה
תודה רבה ויום מקסים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שני
ליאת יוגב02/04/2010קיימת בעייתיות כאשר מפנים אלי שאלה , כמו האם השם נועה מתאים ??
זאת מאחר ולא נתת אופציות נוספות מעבר לשם זה .
כאשר קיימות כל כך הרבה סיבות למה לא לבחור בשם זה .
א. המפה המתקבלת יוצרת צירוף של שני מספרים קרמטיים , קרמה - חובות מחיים קודמים ,
המביאים לקשיים בחיים אלה , גם 13 וגם 19 . קרמה 13- חוסר שביעות רצון ועוד
19- מצבים קורבניים בתוך החיים .
ב. המפה היא מפה של פחד מאיבוד שליטה , כאשר מי שהיא מאד יחודית , אינדבדואלית , אך חשוב יהיה לה ללכת על פי מוסכמות , לפחות על פי החשיבה , כמו לראות אירועים בתוך החיים שיביאו למצבים של איבוד שליטה - הפתעות
ג. מפה שלפיה יהיה חשוב לה להראות לעולם הצדדים היותר הרמוניים חברותיים רגשיים .דבר היוצר פחות קבלה עצמית .אם לעולם חשוב לי להראות משהו שהוא לא אני , סימן שלא ממש אוהבת את מי שאני ....
השאלה היחידה המתבקשת , האם קיימות אופציות נוספות , כאשר ברור שהשם נועה - בעייתי כל כך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה ושאלה נוספת
שני03/04/2010אם אני אוסיף שם אמצעי, האם זה ישנה את המפה? איך השם נועה לי דניאל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שני
ליאת יוגב04/04/2010בבחירת שם לתינוק ההתייחסות היא לאותו שם שמתכוונים אליו , פחות מכך לשם השני הנוסף לת.ז.
אלא אם כן מתכוונים לקרוא בכל השם . לדוגמא , נועה לי, בחנתי האפשרות של השם נועה לי , אך ממש לא מתאים , בשל הקונפליקט המאד גדול שנוצר במפה בין מספר גורל 7 לבין המספר 5 , כמספר דומיננטי משמעותי , צירוף מספרים היוצר בלבול גדול במיוחד , מצבים של איבוד שליטה בתוך החיים
דברי איתי , אנסה לעזור לך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)