איזה שמות יהיו נכונים לתינוקת?

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• איזה שמות יהיו נכונים לתינוקת?
    נתי
    06/04/2010

הי ,
    ילדתי לפני עשרה ימים לערך ב- 28.3.2010 ואנחנו עדיין מתלבטים בקריאת שם
    האופציות שעלו הן: מיקה, עלמה וליהי
    האם מבחינה נומרולוגית אחד השמות נכונים לה?
    אשמח לקבל תשובה

תודה
    נתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נתי

ליאת יוגב
    06/04/2010

מהו שם המשפחה של התינוקת ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם המשפחה שטרית

נתי
    07/04/2010

שם נוסף שעלה לירי או דנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתי

ליאת יוגב
    07/04/2010

כל אחד מהשמות שהצעת , מהווה בעייה כזו או אחרת , צר לי ...
    כאשר מספר הגורל של התינוקת הוא 7 מיום לידה 1 , צירוף מספרים נוקשה ואינדבדואליסטי , חשוב לרכך הצירוף הנ"ל...
    לירי , מפה נוקשה , פחות קבלה עצמית , כמו גם ,מפת חנק , כאשר המספרים הסובבבים הם מספרים דינמיים , הפנים הולך עם קצב איטי , כמו לראות שלא תמיד מבינים את עולם הצרכים שלה .
    השם דנה - יוצר מפת חנק , עד כמה הולכת עם הצדדים הפרטיים , כי הדרישות שיצפו ממנה הן ציפיות ההולכות יותר עם צדדים משפחתיים הרמונייים , אם כך , עד כמה מישהו חיצוני לי יוכל להבין את עולם הצרכים שלי ?? הפרטיות .
    עלמה , שוב מפה היוצרת צירוף שלא מאפשר ללכת עם היעוד .
    ליהי , מפה סגורה מופנמת , צדדים נוקשים מול רכות , מה שנקרא - רצוי מול מצוי , היוצר הרבה תסכול . מיקה - בעייה תקשורתית , חברתית , מי שיכירה מבחוץ לא יכירה מבפנים , כמו לראות מסרים כפולים מצד ההורים ועוד בעיות .
    דברי איתי , כדי שאוכל לסייע ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו