שם לתינוק - דחוף!

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוק - דחוף!
    הילה
    07/04/2010

שלום, אודה לתשובה בהקדם..

בננו נולד בתאריך 5/4/10 בשעה 14:28 (אם זה רבלנטי..),
    אנחנו חושבים על השם "אמיתי". שם המשפחה: אביטל
    האם השם מתאים? האם יש לך המלצה לגבי אופן הכתיבה: כתיב חסר / מלא?

תודה רבה,
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוק - דחוף!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילה

ליאת יוגב
    07/04/2010

מספר הגורל של התינוק הינו 3 -מספר המדגיש צורך בביטוי ,מספר המדגיש חיבור לצד הילדי יותר, זרימה חברותיות , השם אמתי באופן הזה יוצר מפה שלא מאפשרת להתחבר ליעוד , מאחר והמספרים האחרים הקיימים במפה הם מספרים פרקטיים מעשיים , נוקשים עצורים רגשית , כמו לומר עד כמה יצליח להתחבר ליעוד שלו , הצד הילדי הקליל שקיים במספר 3 .ממש לא מומלץ לבחור בשם אמתי ,
    השם אמיתי - יוצר מפה שקיימים בה מספרים הרמוניים יותר מספרי 5 9 ו-3 כמובן , כמו לראות מספרים זורמים חברותיים קלילים , אך מה שקורה על פי השם אמיתי מתקבלת מפה שלפיה קיים צד האומר עד כמה לא ממש מקבל את מי שאני , מה שנקרא- פחות קבלה עצמית , כי כלפי חוץ חשוב יהיה לו להיראות יותר תבניתי אחראי , מסגרתי ההולך בתלם . כמו לומר , עד כמה אוהב את מי שאני כאשר רוצה להראות לעולם צד אחר לגמרי באישיותי ממי שאני באמת ...
    כמו לראות , את אבא - כדמות יותר ממוסגרת דורשת להיות ילד אחראי יותר .
    לא כך ??
    אז לשיקולך , האם קיימות אופציות נוספות ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו