מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התלבטות לגבי הוספת שם לתינוקתאנה07/04/2010
שלום,
נולדה לנו תינוקת חדשה ב - 28.3 בשעה 13:00. החלטנו לקרוא לה שני, שם משפחה רביזנוביץ. רציתי לדעת אם שם זה מתאים ואם אין איזו בעייתיות מיוחדת?
בנוסף, אני מתלבטת האם להוסיף לה שם שני "רחל", האם זה מתאים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אנה
ליאת יוגב08/04/2010האם שם המשפחה של התינוקת הוא רביזנוביץ , או רבינוביץ ?
על כל פנים , השם נבחר , כך שאין זו שאלה האם טוב ?
אם אכן שם המשפחה הוא רביזנוביץ - עדיף שלא להוסיף השם רחל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
אנה08/04/2010אני יודעת שבחרנו את השם, אך אם יש בעיה מבחינה נומרלוגית הייתי רוצה לדעת.
אשמח לתגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנה
ליאת יוגב08/04/2010עדיין לא ברור לי האם שם המשפחה הוא רביזנוביץ ? או רבינוביץ ?
מעבר לכך, לא שומעת שמתלבטים על השם ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה הוא רביזנוביץ
אנה08/04/2010נכון, השם נקבע אך בסך הכל התרשמתי מהייעוץ שאת נותנת לגבי השם והיתי רוצה לדעת אם יש נקודות חשובות שעלי להיות ערה להן ואולי אפילו משהו חשוב עד כדי לשקול שינוי.
יש סיבה מדוע עדיף לא לדעת אם השם נקבע כבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אנה
ליאת יוגב09/04/2010אז ראשית , מאחר והשם נקבע , כל שינוי לא מאד ישנה , מאחר ו-80% מערך מפתו של האדם , זוהי המפה הראשונה אליה נולד .
המפה של שני מדגישה , צד הזקוק מאד לפרטיות , עומק , ידע חכמה , למידה , קצב איטי , מול זה תקלוט מתוך ההורים מורים חברה סביבה , שחייבים להגיע להשיג , להיות בקצב מהיר יותר , כבדו את הקצב שלה !
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)