מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקתאורלי09/04/2010
שלום,
בתי נולדה בתאריך 30.3.10 בשעה 10:45
אני אהבתי שני שמות רומי או מיקה
מה יתאים לה יותר?
דחוף בבקשה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם המשפחה סיני
אורלי09/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורלי
ליאת יוגב09/04/2010מבין השמות , רומי יכול היה לתת מפת מנהיגות נפלאה , אלא שמספר הפצע הגלגולי תואם למספר הגורל , דבר העלול ליצור בעייה , כמו לומר באתי ליעוד מסויים אך זהו גם קושי שסוחבת אותו מגלגולים קודמים ויקשה עלי להתחבר בחיים אלה , עד כדי קושי ללכת עם היעוד של ה-9
ה- היותר ליברלי , רחב אופקים , הרצון לבגדול , הצורך במרחבים , בהבנה נתינה וללמוד לדעת לשחרר , ממקום שהכל תמיד מסתדר , אך זהו פצע , כמו לומר קושי לממש היעוד ....
השם מיקה יוצר מפה שלפיה המהות , יום וגורל מאד זורמים חברותיים , רגשיים נשיים אך המספרים האחרים יוצרים מידה של נוקשות , דרישה , כמו לא לתת ללכת עם הצדדים בהיבט הקליל שלהם . האם דרישות של מי מכם כהוריה ?? מספרים פרפקציוניסטיים , הם המספרים שתקלוט מתוך הסובבים אותה , כשה-9 יותר מניח לדברים , המספרים האחרים מעידים על כך , שלא ממש מאפשרת לעצמה לשחרר ...
אפשר לראות המפה על פי השם מיקה - כמפה רגשית נשית , אך מה פתאום ? יודעת שחייבת להגיע להשיג לשאוף ולא לוותר לעצמה . מה שנקררא פחד מאיבוד שליטה
לשיקולכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיבכת אותי
אורלי14/04/2010ליאת שלום,
אני רואה שלרוב את כן מיעצת איזה שם מתאים. ואילו אצלי הסתבכתי לגמרי עם התשובה שלך
מה לדעתך , השמות לא מתאימים? האם יש שם מבין השניים שמתאים שנראה לך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אורלי
ליאת יוגב15/04/2010מצטערת שהתשובה המפורטת כל כך מסבכת , אך מאחר וחשוב לי לענות מדוייק במיוחד
זו התשובה , מה לא ברור מתוך תשובתי ???
מבין השמות - נראה נכון יותר לבחור בשם מיקה , גם כי התשובה נשארת בעינה ,
דרישות נוקשות שתהינה מהסובבים אותה ,
חשוב לאפשר ולתת מרחבים , להגיע אליה למקום של התובנה הרבה הקיימת בה .
בהצלחה
נ.ב. נכון שמייעצת איזה שם מתאים , אך קורה ולא פעם , שמייעצת לנסות להתחבר לשמות נוספים , כדי להיטיב עם המפה של התינוק ...
לשיקולך כמובן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו הבנתי יותר.....רק
אורלי16/04/2010שכבר בחרנו ברומי.... כי הייתי חייבת לבחור לה שם (עבר הרבה זמן מהלידה)
ההחלטה הייתה משותפת לילדי ובעלי והרוב בחר ברומי.
אני הצבעתי פעמיים גם לרומי וגם למיקה
זרמתי עם הרוב
בכל אופן תודה לך מקווה שלא נעלבת
תודה על סבלנותך וזמנך
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)