מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התלבטות דחופה - שם לתינוקתעינת09/04/2010
שלום שוב
כתבתי הודעה אתמול בלילה, על התלבטות לתינוקת שנולדה ביום שלישי, 6.4 ב- 12:15 בצהריים.
שם משפחה בומש. ההתלבטות היא לגבי השם לוטם (או לטם - עדיפות עם ו') וקיים גם השם אלה כאופציה.
ההתלבטות שלי היא בגלל שהשם קצת סגור (מתחיל בלו - ומסתיים בטם) - האם זה מעיד על משהו? כי אנו אוהבים את השם ועדיין לא שלמים איתו במאת האחוזים.
אשמח לקבל מידע אודות שני השמות.
תודה ושבת שלום
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עינת
ליאת יוגב09/04/2010אין סוף פרמטרים לניתוח המפה , האם בשל העובדה שה- טם - סוגר , האם אקח זאת כשיקול דעת - ממש לא .. השם לטם בדרך הזו - לא מתאים ,
לוטם - מפה המוכיח על מידה רבה של אחריות רצינות , מול חלק אחר האומר עד כמה הייתי רוצה לקחת החיים ביתר קלילות זרימה , מה שנקרא מפת פחד מאיבוד שליטה = פחד מללכת ביתר ברצינות הקיימת בי , מה גם שקימת חווית תסכול על המקום של הקלילות הרבה , כי זוהי נקודת פצע גלגולי - פצע שחויתי בחיים קודמים - שמשמעותו , לא ניתן לי מקום לצד הקליל הזורם הילדי שבי .
מה גם שזוהי גם נקודת קושי ,להצליח ללכת עם הדבר שהכי רוצה - במודע שלי .
מה שנקרא קושי , בעייתי
השם אלה , יוצר מפה שלפיה המספרים הם מספרים מרככים את העולם הפנימי ה-4 היותר נוקשה , כמו לומר , לא ממש מכבדים אותי כשהולכת בהיבטים הנוקשים הקיימים בי , מי באמת יוכל להבין את עולם הצרכים שלי ? סיבה נוספת שבגללה קיים קושי בבחירת השם אלה - שם מלא 6 = פצע גלגולי , קיימות יכולות וכישורים בכיוון המשפחתי , אך זהו גם נקודת הפצע , כמו לומר כבר מחיים קודמים היה קושי בלממש צדדים משפחתיים .... הרמוניה .ועוד .
בין השמות , בכל זאת הייתי ממליצה יותר על השם אלה , אלא אם כן קיימות אופציות נוספות , שאשמח לשמוע עליהן .
להשתמע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)