שם לבן

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לבן
    יפעת
    11/04/2010

היי ליאת. שמי יפעת חבני והייתי איתך בקשר (לא בפורום הזה) לגבי שמות ילדי ולגבי עיסוקי.
    אני עומדת לקראת ניתוח קיסרי מתוכנן שנקבע לתאריך 21.4.10 .עד לפני כיומיים לא התחברתי לאף שם.ביומיים האחרונים עלה השם פלג כמה פעמים ולאט לאט הוא מתחיל לעשות לי משהו.שאלתי היא האם שם זה מתאים (כמובן בהתחשב בכך שהניתוח יהיה במועדו)ואם לא אולי תוכלי לייעץ לי על ערך נומורולוגי מתאים של שם כי אני קצת מתחילה להילחץ.
    כאמור שמי יפעת חבני ושם בעלי דורון.
    לתגובתך אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לבן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יפעת

ליאת יוגב
    11/04/2010

היי יפעת , בודאי שזוכרת שיחותינו ...
    על כל פנים השם פלג , כרגע מבלי להתייחס לתאריך הלידה , (עד שלא יולדים , אין ודאות לגבי התאריך) , נוצר צירוף בעייתי מבחינה תקשורתית , חברתית , כאשר קיים צד האומר איזה סוג חבר רוצה ? כמו גם לראות שאבא לא תמיד יבין את צורת החשיבה שלו .
    בעייתי משהו , נסי להתחבר לשמות נוספים עד הלידה ..
    להשתמע לאחריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה-אכן אהיה בקשר

יפעת
    12/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו