מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקתסטלה13/04/2010
שלום ,
נולדה לנו תינוקת ב 19 למרץ , בשעה 16:19 ועדיין אן לנו שם. אשמח אם תוכלי לייעץ . השמות האפשריים הינם : ליה/לייה, נעומי, רומי, ענבל, דנה, אמילי. שם משפחה סוקולובקי.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
סטלה13/04/2010שם משפחה הוקלד עם טעות : זה אמור להיות סוקולובסקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סטלה
ליאת יוגב13/04/2010מתוך הבנה שכשבוחרים השם לתינוקת שלכם , חושבים בשפה העברית ,
אם כך הוא הדבר , קיימת בעייתיות בכל אחד מהשמות שהצעתם , צירוף מספרים
קרמטי , קרמה = חובות מחיים קודמים וקשיים בחיים אלה .
מספרים גבריים , מדובר בבת ,מפה גברית עבור בנות יוצרת בעייה באינטימיות , לימים ...
משום כך , לא אוכל לאשר השמות שהצעתם , נסו להתחבר לשמות נוספים .
צר לי שזו תשובתי , לאחר כחודש מאז נולדה התינוקת , אך מאחר וזו האמת - לא אפשרי לי
להסכים למי מהשמות ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתנוקת
סטלה03/05/2010בעלי מאוד מתחבר לשם נטע אבל אני לא שלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סטלה
ליאת יוגב03/05/2010האם עדיין לא נבחר שם ?? אולי כדאי לשוחח ... ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתנוקת
סטלה03/05/2010אני אשמח עם זה אפשרי
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)