מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקגולן13/04/2010
נולד לנו בן בתאריך 7-4-2010 אנו מתלבטים בין השמות
אלירז,תמיר,סער,אימרי,עמית,
אשמח לקבל ממך יעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נ"ב
גולן13/04/2010שחכתי לציין ששם המשפחה הוא ביטון
תודה רבה.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גולן
ליאת יוגב14/04/2010נכון שהצעתם מספר שמות , אך לא אוכל לאשר אף לא אחד מהם .
השם אלירז יוצר מפה קרמטית , קרמה 19-1 חוב מחיים קודמים וקשיים בחיים אלה , בנושא - אירועים קרבניים בתוך החיים .
השם תמיר יוצר מפה קונפליקטית , בין מספר 5 ל- 7 בלבול רב , מצבים של איבוד שליטה בתוך החיים . בעייתי במיוחד .
השם אימרי יוצר מפה שלפיה יש מה שנקרא שינאה עצמית , כי מרבית מספרי המפה הם מספרי 5- 9 מספרים המדגישים חופש ריגושים עניין סקרנות דינמיות , אך לעומת זאת , כלפי הרושם שיהיה לו חשוב לעשות כלפי חוץ לעולם , כמי שהולך בתלם , מסגרתי אחראי , מה שנקרא - פחות קבלה עצמית , עד כמה אוהב להראות לעולם החיצון את מי שאני .... בעייתי .
השם עמית , אולי האפשרי מבין כולם , גם כי , קיים מה שנקרא בעייתיות בנושא של עד כמה אבא יבין את עולם הצרכים שלי ?? כאשר מספר הגורל הינו 5 , חופש ריגושים עניין , מול זה לומד שאבא לא מקבל אותי על פי אותו צורך ... אפשר לראות המפה בכיוון של- מספרים קלילים - חפיפייים מול זה ,חשוב להיות מאד פרקטי מעשי , אם כך , פחד מאיבוד שליטה , פחד מללכת עם החלקים המאד קלילים וזורמים הקיימים בי .
ובכל זאת מבין המפות , אם כל הבעייתיות , אולי זהו השם המומלץ ביותר ...??
השם סער, קונפליקט בין גורל 5 לבין המספר 7 , היוצר בלבול , כנאמר במפה של תמיר .
כמו גם צדדים רכים , אך פחד מללכת עם הצדדים הרכים הקיימים בי , אם כך , מה שנקרא פחד מאיבוד שליטה , המביא לחוויות קשות בחיים ....
לסיכום , מתוך השמות , השם היחידי היותר אפשרי הוא עמית . במידה וקיימות אופציות נוספות , הציעו ואשמח לעזור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף עוד שעה ברית ועדיין אין לי שם
גולן14/04/2010בראשית ברצוני להודות לך.
אשמח אם תוכלי לעזור שוב,היום הברית של הילד ועדיין אין לנו שם.
השם האחרון שעולה בדעתנו הוא אלון,אשמח לתשובה מהירה נותרה לי
שעה עד לטקס הברית.
תודה מראש ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף עוד שעה ברית ועדיין אין לי שם
גולן14/04/2010בראשית ברצוני להודות לך.
אשמח אם תוכלי לעזור שוב,היום הברית של הילד ועדיין אין לנו שם.
השם האחרון שעולה בדעתנו הוא אלון,אשמח לתשובה מהירה נותרה לי
שעה עד לטקס הברית.
תודה מראש ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
גולן
ליאת יוגב14/04/2010מאחר ולא תמיד נמצאת בפורום, ניתן לפנות אלי לשיחה טלפונית ,
האם נבחר שם ??מהו השם ? האם צריכים את חוות דעתי ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)