מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבתינטלי17/04/2010
שמי נטלי דדון ואמש ילדתי את ביתי השנייה בתאריך 11.04.10 בשעה 18:12 אנו מתלבטים מאוד בבחירת השם,ואשמח אם תוכלי לעזור לי בבחירת השם.
שם בעלי הוא גיא דדון ותאריך הלידה שלו הוא 29.10.81
שמי נטלי (חיים) דדון ותאריך הלידה שלי הוא 10.03.84
ביתי הבכורה מאי ונולדה 10.5.07
הצעת לי את השם גאיה נראה לי מצחיק שלבעלי קוראים גיא ואקרא לילדה גאיה
אני חושבת על השם יהב
אשמח שתפרטי לי כן או לא
או שתעזרי לי בבחירת שם אחר
אשמח לשמוע את חוות דעתך המקצועית.
תודה רבה
אמא טרייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נטלי
ליאת יוגב18/04/2010לא ברור לי איך יכולתי לאשר השם גאיה , כאשר צירוף המספרים המתקבל הינו קרמטי , לא נוהגת לאשר צירופים קרמטיים , מספר קרמה יוצר חובות מחיים קודמים המביאים לקשיים בחיים אלה .
באשר לשם יהב , המפה המתקבלת נפלאה , אלא , שמתקבל מספר פצע גלגולי התואם למספר הגורל , כמו גם למספר השם המלא .
מספר הגורל של התינוקת הינו 9 - מספר המדגיש צורך במרחבים , רצון לבגדול , יכולת הבנה נתינה ועוד מול זה , כאשר מספר הפצע הגלגולי תואם למספר הגורל , כמו לראות עד כמה קיים קושי למממש היעוד . זו הסיבה שבגללה לא אוכל לאשר השם .
אם כך , נסי להתחבר לשמות נוספים , ( לא נוהגת להציע שמות )..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך
נטלי19/04/2010שמות נוספים שאהבנו הם
ליאה
רוני
הילי
ליעד
רומי
מה דעתך מה יכול להתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נטלי
ליאת יוגב19/04/2010השמות ליאה רוני הילי ורומי מקבלים צירוף מספרים קרמטי , היוצר קושי ובעייתיות ,
השם ליה אפשרי ומתקבל כמפה הרמונית יותר , מפה שיש בה חלקים פרטיים יחודיים , הליכה בדרך מיוחדת משלה , מפה אפשרית בהחלט .
(שימו לב לכתיב) השם ליעד - יוצר מפה רוחנית במיוחד צדדים המראים על תובנה רבה , בגרות , אך גם מפה מאד פרטית , פחות בכיוון הזוגי .. לשיקולכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)