שם לבן- דחוף

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לבן- דחוף
    א.ל
    18/04/2010

שלום רב,
    אבקש את עזרתכם בייעוץ לגבי בחירת שם לתינוק החדש שלנו, הוא נולד ב- 12.04.10
    שם המשפחה משה.
    אנחנו מתלבטים בין גפן, אפק ונווה.
    אודה לעזרתכם הדחופה,
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לבן- דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• א.ל.

ליאת יוגב
    18/04/2010

מספר הגורל של התינוק הינו 1 , מספר המראה על צדדים אינדבדואליים , עצמאיים יחודיים , ניהוליים ועוד .
    מול זה אפרט את כל אחת מהבחירות שלכם . השם גפן , יוצר צירוף קרמטי , קרמה = חוב מחיים קודמים וקשיים בחיים אלה . הקרמה המתקבלת הינה 19-1 - מה שמראה על מצבים קורבניים , נחיתות וועוד . השם אפק יוצר מפת חנק , צירוף מספרים זוגיים , מול החלק המאד יחודי עצמאי , אינדבדואלי אליו נועד . מפות חנק מראות , שבעצם ירגיש , שאין מישהו חיצוני לו המבין את עולם הצרכים שלו . אפשרות גם לבעיות בריאות ... לא מומלץ באופן מודגש .
    השם נווה - יוצר מפה נוקשה רצינית בוגרת מול חלק אחר האומר , חייב להראות לעולם הצדדים המאד קלילים זורמים , חברותיים , כמו להבין שלא תמיד אוהב את מי שאני ,
    אם צריך להראות משהו אחר ממי שאני באמת , סימן שלא מקבל את מי שאני ...
    צר לי , אך נכון לנסות להתחבר לשמות נוספים .
    השם נווה , יוצר גם מפה שלפיה קיימים צדדים פרטיים מול חלק האומר , חייב להיות סטנדרטי מסגרתי . מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה ,המביא לחיים מצבים של הפתעות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו