מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבןסימה18/04/2010
שלום ,
נא חוות דעתך לשמות: אריאל, הראל
לבני שנולד בתאריך 13.4.2010 שם משפחה : חבס.
תודה מראש,
סימה ואורי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סימה
ליאת יוגב18/04/2010מספר הגורל של התינוק הינו 2 , מספר המדגיש רגישות , צורך בשיתוף , הרמוניה שלוה ועוד .
מול זה על פי השם אריאל מתקבלת מפה מאד הרמונית , אלא שהמספרים המתקבלים הינם מספרים נשיים רגשיים מדי , מפה נשית לבנים יוצרת , לימים , בעיות באינטימיות , כמו גם בלבול בזהות המינית...
השם הראל גם הוא יוצר צירוף מספרים נשי , גם כי גם כאן המפה מאד מאד הרמונית , מה שמתקבל על פי המפה של הראל - מצד אחד מספר גורל 2 מצד שני , הפצע הגלגולי המתקבל גם הוא 2 .
כמו לומר למרות שהיעוד שלי הוא שיתוף זוגיות אינטימיות , עד כמה לא תמיד היה פשוט כבר מחיים קודמים הנושא האינטימי , כמו גם בחיים אלה ... פצע שסוחב מגלגולים קודמים .
אם כך , לא אוכל להמליץ בפה מלא על מי מהשמות ,
כאן אוסיף הערה חשובה ,
אני מוצאת עצמי בתשובותי , במצב שלא יכולה לאשר השמות שאנשים מציעים , יודעת שזה נשמע בעייתי , אך מצד שני , אין ספק , שמבחינה מקצועית , לא ניתן לאשר שמות ובלבד לרצות אחרים .
חשוב לי להיות מדוייקת בכל דרך שהיא ,כך שנכון מבחינת הפונים לפורום , לתת שמות נוספים , הצעות נוספות ובלבד שנוכל להיטיב עד כמה שניתן עם דרך החיים של הילדים ....
שם הוא גורל !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם- דחוף
סימה18/04/2010הי,
תודה על תשובתך, נא חוות דעתך לשמות הבאים-
אביתר, ניר, נועם, אילון , אראל.
המון תודה,
סימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סימה
ליאת יוגב18/04/2010כזכור מספר הגורל של התינוק הינו 2 , מספר המדגיש צורך בשיתוף אינטימיות, רגש , חשוב לתת הרבה תמיכה ועידוד לאורך הדרך ובעיקר בילדות .
מול זה על השם אביתר , נוצרת מפה הרמונית ,כאשר מרבית מספרי המפה הינם זוגיים , מוכיחה על "ילד טוב " נכון שהשם הפרטי נוגד את כל חלקי המפה , דבר העלול ליצור בעיה מסויימת , דימוי עצמי בעייתי , כי אם כל מי שאני מאד הולך בתלם , אך כשרוצה לראות עצמי רוצה לראות את הצד היחודי העצמאי המיוחד , עד כמה אוהב את עצמי כמו שאני ?
ובכל זאת נראה שמבין השמות כולם , זהו השם המועדף .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)