שם לתינוק

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוק
    ליהי
    24/04/2010

שלום ליאת,
    אני בהריון שבוע 27 וברצוני להתייעץ על שם שאיתו אני כבר שלמה תקופה ארוכה "איתי", אבל משום מה אני קראתי בפורום כי שם עם חזרה מרובה של אותו מספר לא מומלץ.
    וכמו כן עיינתי בפורום אף פעם לא ייעצת שם עם גימטריה 7, האם הוא שם באמת בעייתי לאיזה מספרים (סיכום תאריכים) הוא באמת תואם. תאריך לידה המשוער שלי הוא 1.8.10 מזל אריה.

תודה מראש.
    ליהי
    הוסף תגובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליהי

ליאת יוגב
    24/04/2010

אין לי כל בעייה עם שמות פרטיים 7 , התייחסותי בהסתכלות הכוללת היא להרבה פרמטרים ופחות מכך האם השם הפרטי יתן , כן או לא , הסיפרה 7 ,
    שם פרטי 7 משמעותו , שהילד יקלוט ,שאמא רוצה אותו - חכם ואיכותי ,
    כדי לבחון האם השם איתי מתאים , חייבת לראות גם את שם המשפחה , אליו אמור להיוולד ,
    גם כי אתן תשובה , לא תהיה זו תשובתי הסופית , מאחר והמרכיב של תאריך הלידה הינו בעל חשיבות של 50% מערך המפה ,
    כך שבכל מצב צרפי את שם המשפחה ,מעבר לכך הכיני שמות נוספים - כאופציות נוספות , כדי שאפשר יהיה להיטיב עם התינוק .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו