מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקליהי24/04/2010
שלום ליאת,
אני בהריון שבוע 27 וברצוני להתייעץ על שם שאיתו אני כבר שלמה תקופה ארוכה "איתי", אבל משום מה אני קראתי בפורום כי שם עם חזרה מרובה של אותו מספר לא מומלץ.
וכמו כן עיינתי בפורום אף פעם לא ייעצת שם עם גימטריה 7, האם הוא שם באמת בעייתי לאיזה מספרים (סיכום תאריכים) הוא באמת תואם. תאריך לידה המשוער שלי הוא 1.8.10 מזל אריה.
תודה מראש.
ליהי
הוסף תגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ליהי
ליאת יוגב24/04/2010אין לי כל בעייה עם שמות פרטיים 7 , התייחסותי בהסתכלות הכוללת היא להרבה פרמטרים ופחות מכך האם השם הפרטי יתן , כן או לא , הסיפרה 7 ,
שם פרטי 7 משמעותו , שהילד יקלוט ,שאמא רוצה אותו - חכם ואיכותי ,
כדי לבחון האם השם איתי מתאים , חייבת לראות גם את שם המשפחה , אליו אמור להיוולד ,
גם כי אתן תשובה , לא תהיה זו תשובתי הסופית , מאחר והמרכיב של תאריך הלידה הינו בעל חשיבות של 50% מערך המפה ,
כך שבכל מצב צרפי את שם המשפחה ,מעבר לכך הכיני שמות נוספים - כאופציות נוספות , כדי שאפשר יהיה להיטיב עם התינוק .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)