מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני יוצאת מדעתי!ויוי03/05/2010
בני נולד לפני 10 ימים, בתאריך 23.4.2010 . לפני הלידה היתי בטוחה שאני אקרא לו ינאי אבל עכשיו השם לא כלכך מסתדר לנו.
השם שכמעט הוחלט הוא שניר אבל כרגע אני מאוד מתלבטת עם השם טל
איזה שם מתאים לו יותר שניר או טל?
מחכה לתשובה
תודה
רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם משפחה
ויוי03/05/2010שם משפחה סלוצקי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אמא מבולבלת
ליאת יוגב03/05/2010מספר הגורל של התינוק הינו 3 , מספר המדגיש צורך בביטוי , חברותיות , זרימה ילדותיות ועוד
מול זה , על פי שתי ההצעות שנתת , השם שניר , יוצר מפה קרמטית -19= המוכיח על צדדים שלפיהם ירגיש לא פעם במקום של קורבנות ... האם נכון להמליץ על שם שכזה ?
השם טל - יוצר מפה שיש בה חלקים רגשיים במיוחד , מול חלק אחר האומר - מה פתאום ? מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה המביא לחיים מצבים של הפתעות , דברים שיקרו ולא תמיד בשליטתו ...
כמו גם צירוף מספרים חרדתי . ומצבים של פחות קבלה עצמית .
אם כך האם השם טל מומלץ משניר ? לא בטוח . בעייתי משהו .
האם קיימות אופציות נוספות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ויוי03/05/2010שם שליווה אותי כל ההריון היה ינאי. שם שבעלי העלה הוא יניר והבת שלי אמרה אסף.
לי כרגע אין אף שם שאני מרגישה שזה השם.
איך השם איתי?
האם יש כללים, האם אני צריכה לחפש שם שהוא סכום מסויים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אמא מבולבלת
ליאת יוגב03/05/2010השם יניר יכול להיות נפלא !! מפה שיש בה חלקים קלילים זורמים חברותיים , צדדים רגשיים מול חלקים מעשיים פרקטיים במיוחד .
בהצלחה (השמות האחרים נבחנו אף הם , נמצאו כלא מתאימים באופן החד משמעי!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
ויוי03/05/2010השם יניר מצא חן בעיני כשבעלי הציע אותו.
האם הוא מתאים בגלל שהערך שלו הוא 9? האם כל שם בערך 9 יתאים?
תודה על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אמא מבולבלת
ליאת יוגב04/05/2010קיימים כמה פרמטרים שעליהם מסתכלת כדי להמליץ על שם כזה או אחר ..
לא בגלל שהשם יניר = 9 , המלצתי עליו . כך שלא כל שם שיתן 9 יכול להתאים ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת :-/
ויוי05/05/2010זה נראה לך הגיוני שאני כלכך מתלבטת? איך אמא לא יודעת מיד מה השם שהילד שלה צריך?
יניר זה אופציה טובה אבל אני עדיין קצת מתלבטת בעיקר כי הבת שלי לא קוראת לו כך.
היא רוצה גל, ואני חשבתי על ניצן. זה שם שאני מאוד אוהבת ורציתי לקרוא כך לבת אבל אני אשמח אם תוכלי לבדוק אותו.
(שם משפחה סלוצקי תאריך לידה 23.4.2010)
תודה ויום נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אמא מבולבלת
ליאת יוגב05/05/2010השמות גל וניצן - פחות מתאימים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)