אותיות אהוי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• אותיות אהוי
    טניה
    04/05/2010

שלום רב!
    בני נולד ב-14.2.05 בשעה 13:07 (ביום הנישואין שלי ושל בעלי) קראנו לו בן על שם סבא שלי ז"ל שקראו לו בנימין.
    אני שומעת הרבה אנשים שאומרים כי בשם חייבת להיות אות אהו"י ולפחות 4 אותיות. האם זה נכון?
    האם השם מתאים לילד מבחינת המספרים?

שם המשפחה שלנו הוא: ויוַאט
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אותיות אהוי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ט

ליאת יוגב
    04/05/2010

לשלאתך האם קיימת בעייתיות בעובדה שהשם הפרטי ללא אותיות א ה ו י
    עד כמה שידוע לי - התשובה לא !
    בכמה מילים על משמעות המפה של בנך , בן
    המון סקרנות , עניין דינמיות , חברה קלילות , מול זה כלפי חוץ , כנראה שגם הדרישות שלך
    כאימו כמו גם דרישות אביו , הן דרישות לילד רציני יותר ובוגר , גם אם מי שהוא יותר קליל זורם חברותי ועוד .
    כמו לומר , לא תמיד רואה שאתם מקבלים אותו על תכונותיו היותר קלילים , זורמים ועוד .אם כך
    הבינו אותו לעולם הצרכים הקיים בו , גיוון ריגוש עניין דינמיות , תנועה ועוד .
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

טניה
    05/05/2010

בוקר טוב!
    קודם אני מודה לך על תשובתך, ואני חייבת לומר לך כי כל מה שאמרת על בני את צודקת, אני נדהמתי!
    יש לי שאלה:
    אני נמצאת בהריון שני חודש שביעי עם בן זכר. לקח לנו גם הרבה מאוד זמן להיכנס להריון ובמהלך ההריון עברתי ניתוח וגם היו לי צירים מוקדמים (בקיצור לא משעמם)........ אני ובעלי מתלבטים בין כמה שמות, אולי תוכלי לעזור או להציע משהו. השמות הם שי (שאת השם הזה אני אוהבת יותר), או איתי. אשמח לקבל הצעות נוספות.
    תודה מראש והמשך יום נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ט

ליאת יוגב
    05/05/2010

נכון לעכשיו , מבלי להתייחס לתאריך הלידה כמרכיב של 50% מערך המפה השמות שהצעת מתאימים , היי איתי בקשר לאחר הלידה , אך נסי להתחבר לעוד אי אלו שמות עד הלידה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

טניה
    05/05/2010

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו