מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הילד בן חודשיים וחצי ועדיין אין שםאמא04/05/2010
הי,
הבן שלי נולד ב 21.2.2010 (חודשיים לפני הזמן). כל ההריון התלבטתי לגבי שמות ולא מצאתי שם שממש התחברתי אליו. כברירת מחדל החלטתנו על רומי אבל לאחרונה שוב יש לי ספקות- השם לא ממש "יושב" לי. מאחר והיו קצת סיבוכים לאחר הלידה שלו, עוד לא עשינו לו ברית כך שהשם טרם נרשם אבל כולם כבר קוראים לו בשם הזה. עכשיו פתאום חושבת על אורי.
האם השם רומי מתאים לו, או שמא אורי עדיף?
אגב שם המשפחה הוא שכטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמא
ליאת יוגב04/05/2010מאחר והשם נבחר וכמו שתוכלי לראות לאורך הדרך את תשובותי , כאשר נבחר שם ,
זוהי המפה של התינוק , 80% מערך מפתו של האדם זוהי המפה הראשונה אליה נולד !!!
האם השם טוב ? שאלה לא רלוונטית , חשוב לדעת איך להתייחס אליו , לדעת שלא אוהב סמכויות , חשוב לדעת שיהיו בו חלקים נוקשים , כמו גם ילמד לאורך הדרך לשתף פעולה , להיות יותר רך .
קיים צד הדורש שלמות , כמו גם יציב לעצמו מטרות ולא יוותר לדרכו .
חלקים יותר עצורים רגשית ועוד .
בהצלחה , היי שלמה עם הבחירה
האם השם אורי מומלץ יותר , תשובה לא חד משמעית , כאשר ברור שהשם הראשון הוא המשמעותי !
אם בכל זאת שוקלת האפשרות , דברי איתי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)