חוזרת להתיעצות נוספת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• חוזרת להתיעצות נוספת
    ויוי
    07/05/2010

היי ליאת
    תוכלי בבקשה לבדוק בבקשה גם את השם אופיר ואת השם רז.
    לתינוק שנולד בתאריך 23.4.10 שם משפחה סלוצקי

השם שליווה אותי כל ההריון הוא 'ינאי' איזה מפה הוא יותר??

המוןן המוןן תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוזרת להתיעצות נוספת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא מבולבלת

ליאת יוגב
    07/05/2010

השם ינאי , יוצר מפה קרמטית , קרמה = חוב מחיים קודמים המביא לקשיים בחיים אלה , כמו מצבים של ניתוקים ועוד . לכן לא מומלץ לבחור בשם ינאי .
    השם אופיר , יוצר מפה שלפיה עולם הצרכים 3 (זהו מספר הגורל ) המראה על חלקים ילדיים קלילים מבטאים . מול זה המספרים האחרים יוצרים גישה מאד אחראית רצינית בוגרת , כמו לומר , עד כמה מישהו חיצוני לי מבין את עולם הצרכים הקיים בי ??? אפשרות אחרת לניתוח המפה , צדדים רכים מול יכולות בכיוון הישרדותי , מה שנקרא - רצוי מול מצוי . היוצר הרגשת תסכול לדרך החיים .
    השם רז , גם הוא בעייתי , מאחר ומדחיק באופן ניכר את עולם הצרכים , מספרים נוקשים מול מספרים קלילים שאליהם נולד . כמו לראות שלא נותנים לגיטימציה למקום של הקלילות ילדיות , זרימה . בעייתי במיוחד .
    האם לא כדאי לדבר איתי ישירות ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

ויוי
    09/05/2010

בעלי כבר סגור על השם יניר, גם אני מתחילה להתרגל אליו :-) הבת שלי לא אוהבת אותו ועדין קוראת לו שניר או 'מנאי' :-)

אני אשמח לשוחח איתך, איך ומתי אפשר להתקשר??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא מבולבלת

ליאת יוגב
    09/05/2010

אפשר לנסות להתקשר מחר ב-11.30 בוקר , או 14.30

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו