צלילה יקרה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• צלילה יקרה
    ליטל
    26/10/2007

צלילה שלום רב,

ברצוני לשבח אותך על הפורום הנהדר !!
    וכולי חרטה שלא נתקלתי בו לפני שנה במקום לחפש שמות ולאכול את הלב.
    ביתי נולדה ב- 3/11/06 (ניתוח קיסרי) מאד רציתי את השם רומי אבל בגלל טרגדיה משפחתית
    עם השם כולם שיגעו אותי והחלטנו לרדת מזה למרות שבליבי מאד רציתי, בסוף קראנו לה מיה (מאיה) שם שאני יודעת שלא מתאים לה כי היא סבלה כל כך בחצי שנה הראשונה לחייה (אשפוזים בבי"ח) והיא פשוט רגישה מאד וחסרת סבלנות.....
    שהבטחתי לעצמי שעד גיל שנה אני אעשה שינוי בשמה.
    והנה הזמן עבר וביתי הקטנה כבר בת שנה עוד שבוע...

אנא עיזרי לי,

בהנחה שאנו משאירים את מיה בתור שם שני כי בכל זאת עברנו איתו שנה בחייה
    האם השם רומי מתאים???
    בעבר חשבנו גם על עדילי, יהלי,מאי או שפשוט השם מיה בסדר גמור והוא עדיף על השאר
    המון המון המון תודה!

ליטל וגיא בבלר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צלילה יקרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לליטל

ליאת יוגב
    26/10/2007

לשאלתך האם לשנות לביתכם את השם ממיה לכל שם אחר , ראשית העובדה שהשם נבחר זהו הגורל, שם הוא גורל ומשום כך לא נכון לשנות שם , גם אם יש קושי בריאותי , ואפשר להבין איפה הקושי, ובכל זאת עצתי היא להוסיף שם , להוסיף שם ב אות ט , כמו טלי , כדי לחזק אותה ,
    וליצור שילוב שנותן מ ט ב או אולי שם ב ש , ליצור צירוף משב , הנכון הוא להרים טלפון ואוכל לעזור לכם ביתר דיוק , לא לעשות זאת על דעת עצמכם , כי חשוב לבדוק איזה שם עדיף , מה גם שיש לעשות תהליך מסויים , פשוט , אבל שיכול לעזור ללא ספק .
    אז מספר הפלאפון שלי 052-3431920 להשתמע , ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו